Breda Pita un Andželinas Džolijas meita jau 13 gadu vecumā apmeklē hormonterapiju, lai nākotnē mainītu dzimumu

FOTO: Vida Press

Šilo, aktieru Breda Pita un Andželinas Džolijas, dzimusi meitene, jau kopš mazotnes griezusi zēngalviņu un nēsājusi puiciskas drēbes. Ārzemju prese raksta, ka Šilo, kas pati sevi dēvē par Džonu, pavisam nopietni esot nonākusi pie lēmuma nākotnē mainīt dzimumu.

Visiem pasaulē zināms, ka Džolijai ir nestandarta pieeja, kā audzināt savus bērnus.

Slaveno aktieru bioloģiskā meita, kurai ir 13 gadi, jau no mazām dienām līdzinās zēnam. Viņa arī lūgusi sevi saukt par Džonu. Meitene nododas arī puiciskiem sporta veidiem un dod priekšroku nevis meitenīgākām drēbēm, bet gan šortiem un biksēm.

FOTO: Vida Press
FOTO: Vida Press

Pavisam iespējams, ka Andželina Džolija atbalsta meitu krasi nopietnākām pārmaiņām, kas saistītas ne tikai ar izskata, bet arī dzimuma maiņu. Kāds ģimenes paziņa izdevumam „La Nacion” apgalvojis, ka 13 gadīgā meitene jau labu laiku apmeklējot hormonterapiju, lai nākotnē viņai būtu iespējams mainīt dzimumu.

Šobrīd ģimenes preses pārstāvji paziņojumu nedz apstiprina, nedz noliedz.

Sākotnēji gan ģimene, gan sabiedrība domāja, ka Šilo vēlme jau agrā bērnībā izskatīties kā puisēnam ir pārejoša, taču jau vairāki gadi ir pagājuši un šī vēlme vairāk nešķiet tik pārejoša. Meitene joprojām stingri pieturas pie vārda Džons, turpina izskatīties un ģērbties zēnu drēbēs.

FOTO: Vida Press
FOTO: Vida Press
FOTO: Vida Press
FOTO: Vida Press

Pirms četriem gadiem Džolija un Pits bija devušies vizītē pie speciālista, lai konsultētos par meitas ilggadējo vēlmi būt par puisi. Gēnu eksperts slavenajam pārim nespēja dot viennozīmīgu atbildi par to, vai Šilo ir nosliece uz dzimuma maiņu vai arī viņa tikai ir „puiciska meitene”. Speciālists izteicis minējumu, ka pusaudzes vecumā meitene varētu mainīties un tomēr kļūt sievišķīgāka, ziņo portāls Jauns.lv.

Avots: Jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment