Cikos jūs piedzimāt? Jūsu liktenis no tā ir atkarīgs vislielākajā mērā!

Tas ir svarīgāks par jūsu Zodiaka zīmi.

Diena tiek iedalīta 6 periodos, kas enerģētiski atšķiras un nonāk dažādu planētu ietekmē. Astroloģijā diennakts tiek sadalīta 12 posmos. Ja ņem vērā šos periodus un posmus, var daudz ko uzzināt par cilvēka raksturu un īpatnībām.

Un tā, lūk – apraksts par to, ar ko jūs ir apbalvojis Visums, balstoties uz jūsu dzimšanas laiku.

Pirmais posms: 00:00 – 04:00.

Cilvēki, kuri piedzimuši šajā laikā, ir zināšanu un vieduma avots. Viņi var pārdot jebko jebkuram.

00:00 – 02:00.

Šie cilvēki ir lieliski organizatori. Viņu analītiskās spējas ir uzdevumu augstumos! Viņus pārvalda Merkūrijs! Skolā viņi saņem vienus vienīgus desmitniekus. Nepazīstamu cilvēku sabiedrībā viņi jūtas kā zivs ūdenī. Viņiem patīk komunikācija.

02:00 – 04:00.

Cilvēki, kuri piedzimuši šajā laikā, atrodas Venēras aizbildniecībā. Viņi ir taupīgi, ar naudu apietas ļoti uzmanīgi.

Viņiem patīk strādāt, uzturēt komfortablu atmosfēru mājās, moderni ģērbties. Dievina mākslu un mūziku. Viņi ir ļoti uzticīgi, uzticība viņiem nav tikai tukši vārdi.

Otrais posms: 04:00 – 08:00.

Cilvēki, kuri dzimuši šajā posmā, ir ļoti uzstājīgi un mērķtiecīgi savu mērķu sasniegšanā.

04:00 – 06:00.

Tādi cilvēki var būt nedaudz agresīvi, jo viņus pārvalda Marss. Spilgta personība – tas ir piemērots apraksts tiem, kuri šajā laikā ir piedzimuši.

Ar viņiem nav garlaicīgi. Viņu karjera veidojas samērā veiksmīgi. Viņiem ir nepieciešams spēcīgs un valdonīgs partneris.

06:00 – 08:00.

Šos cilvēkus pārvalda Neptūns. Viņiem ir dziļš raksturs, bagātīga iekšējā pasaule. Viņiem nav grūti saprast citu cilvēku sajūtas. Attiecībās var uzvesties samērā negaidīti, veikt neizskaidrojamas darbības.

Trešais posms: 08:00 – 12:00.

Tādi cilvēki ir diezgan ambiciozi, viņiem ir visas iespējas dzīvē gūt milzīgus panākumus. Iespējams, pateicoties kādam no saviem daudzajiem talantiem.

Šeit viņiem palīdzēs arī viņu nepārspējamais optimisms un enerģija.

08:00 – 10:00.

Urāns ir šo cilvēku pārvaldnieks. Visbiežāk viņiem ir daudz draugu, jo viņi ir draudzīgi un komunikācijā patīkami. Uzņēmumā ieņem neformālā līdera amatu. Patīk aizstāvēt taisnību, melus nepieņem nekādā veidā.

10:00 – 12:00.

Šos cilvēkus pārvalda Saturns. Visbiežāk ieņem vadošu amatu, piemīt milzīga autoritāte sabiedrībā. Viņu karjera izveidojas ļoti veiksmīgi.

Viņu galvenā priekšrocība mīlas attiecībās ir pastāvīgums un uzticība. Bet ar privāto dzīvi viņiem neveicas – visu viņu laiku aizņem karjera.

Lasi vēl: Beidzot būs baltā dzīves svītra! Pāvels Globa līdz maija beigām sola bagātību četrām zvaigžņu zīmēm

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment