Cikos jūs piedzimāt? Jūsu liktenis no tā ir atkarīgs vislielākajā mērā!

Ceturtais posms: 12:00 – 16:00.

Šie cilvēki ir ļoti ziņkārīgi. Viņi ir dzimuši, lai kļūtu par skolotājiem, matemātiķiem vai personīgās izaugsmes treneriem. Neiedomājas savu dzīvi bez skandāliem un personīgajām drāmām.

12:00 – 14:00.

Jupiters ir šo cilvēku pārvaldnieks. Viņi var būt slikti skolnieki, bet no viņiem sanāk lieliski skolotāji. Pie viņiem bieži vēršas pēc padoma.

Viņu sūtība ir kļūt par profesoriem vai pasniedzējiem. Viņu kaislība ir ceļojumi un jaunu iespaidu meklējumi.

14:00 – 16:00.

Šie cilvēki atrodas Plutona pārvaldībā. Viņiem patīk palīdzēt citiem cilvēkiem.

Viņi paši ir ļoti seksuāli, tāpēc izvēlas sev tādus pašus partnerus. Viņiem piemīt neticama harizma, kas piesaista apkārtējos, visi grib ar viņiem draudzēties.

Piektais posms: 16:00 – 20:00.

Tādi cilvēki ir ļoti darbīgi un aktīvi. Viņi cenšas uzzināt kaut ko jaunu, izmēģināt nezināmo, dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Tomēr, katrs viņu neprātīgais lēmums tiek precīzi izplānots.

16:00 – 18:00.

Viņi atrodas Venēras pārvaldībā. Šiem cilvēkiem vai nu pasakaini veicas, vai arī viņi ir pilnīgi neveiksminieki. Viņi ir romantiskas būtnes.

Pasaka par Pelnrušķīti ir viņu mīļākā pasaka. Apkārtējiem ir patīkami un viegli sazināties ar viņiem. Viņiem ideāli piestāv sievas vai vīra loma.

18:00 – 20:00.

Viņu pārvaldnieks ir Merkūrijs. Darbs ieņem galveno vietu viņu dzīvē. Viņi ļoti rūpējas par savu veselību, tāpēc bieži ietur modernu diētu vai arī pareizas ēšanas nosacījumus.

Viņu vidū ir ļoti daudz ārsti vai cilvēki ar medicīnisko izglītību. Citi iestrēgst sociālajos tīklos, viņiem patīk spēlēt datorspēles vai arī programmēt.

Sestais periods: 20:00 – 00:00.

Šie cilvēki ir ar spēcīgu raksturu, dzimuši līderi. Viņus ir grūti izsist no līdzsvara. Viņu pašpārliecinātība ir galvenā viņu priekšrocība un tajā pašā laikā arī trūkums.

20:00 – 22:00.

Viņu pārvaldnieks ir Saule. Skatuve ir vieta, kur viņi atklāj visus savus talantus. Viņi ir pilni ar kaisli un mīlestību, flirtēt prot jau kopš dzimšanas. Iemīlas gandrīz vai no pirmā acu uzmetiena. Jūtas un uzvedas gluži kā kinozvaigznes.

22:00 – 00:00.

Cilvēkus, kuri dzimuši šajā laikā, pārvalda Mēness. Viņiem patīk rūpēties par apkārtējiem. Vissvarīgākais dzīvē viņiem ir ģimene, sevi tajā saskata tikai galvenā lomā. Var būt milzīga vara pār cilvēkiem.

Vai šis apraksts sakrita ar jūsu raksturu?

Lasi vēl: Aizturiet elpu: 30 reālās fotogrāfijas no dzemdībām, māmiņas pirmo reizi satiek savus mazuļus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment