Divgadīga meitenīte izlido no automašīnas un nonāk uz ceļa pēc tam, kad mātei neizdodas pareizi nostiprināt automašīnas sēdekli

Foto: Facebook

Pirmdien, Mankatā Minesotā Dashcam fotouzņēmumi rāda brīdi, kad kāds bērns, piesprādzēts nedrošajā automašīnas sēdeklī, izlidoja pa transportlīdzekļa durvīm uz galvenā ceļa.

Divus gadus veco meitenīti varēja redzēt, viņa tiek izmesta pa mašīnas aizmugures durvīm un aizslīd ar sēdeklīti pāri ceļam. Čads Čamars Moks, kurš brauca aiz meitenes mammas, notvēra avāriju ar savas mašīnas kameru. Bērns izlido no automašīnas sēdekļa un izkrīt uz ceļa.

Viņas sēdeklis nolaidās uz sāniem ar leņķi, kas pasargāja bērnu no ievainojumiem. Šokējoši –  meitenes māte pēc negadījuma aizbrauca, situācija piespieda Moku izlēkt no mašīnas un mēģināt viņu izglābt.

Foto: Facebook

Viņš apturēja satiksmi, lai nodrošinātu, ka bērns ir drošībā, lai neviens no satiksmes dalībniekiem neievainotu bērnu. Pirmie atsaucīgie un policija ieradās drīz pēc tam. Bērns esot bijis kārtīgi piesprādzēts sēdeklī, taču pats sēdeklis automašīnā nav bijis kārtīgi nostiprināts.

Meitenes mamma beidzot atgriezās notikuma vietā, kad saprata, ka viņas bērns ir pazudis. Tagad viņa varēja saskarties ar bērna apdraudošu apsūdzību.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment