Drosmīgi un pašaizliedzīgi vīrieši Upesciema dīķos izglābj dzīvību diviem slīkstošiem suņiem

Foto: Facebook / Jānis Lepsis

Sociālajā vietnē  “Facebook” kāds vīrietis vārdā Jānis Lepsis publicēja sirdi plosošu stāstu par to, kā kopā ar savu draugu Kārli Kupci šodien, 11. 03., izglābuši dzīvību diviem slīkstošiem suņiem. 

Pats Jānis raksta, ka viņa draugs Kārlis esot atradies īstajā vietā, īstajā laikā, kurš  bija sadzirdējis jocīgas urkšķošas, burbuļojošas skaņas no Upesciema dīķu puses. Pieejot tuvāk, Kārlis pamanīja ledū ielūzušus suņus. Viņš steidzīgi zvanīja draugam, lai Jānis steidzas palīgā ar visu, kas pie rokas, kas varētu palīdzēt izglābt četrkājaiņus.

Kad Jānis ieradās notikuma vietā, Kārlis jau bija viscaur slapjš, jo centies palīdzēt suņiem pats, taču, neapzinādams ūdenstilpni, dodoties palīgā, jau pirmajos soļos iekritis 3 metrus dziļā bedrē.  Jānis uzreiz atpazina suņus, kas bija brālis un māsa no kaimiņmājas.

Suņi atradās aptuveni tikai 10 metrus no krasta, it kā nav tālu, taču uz katra soļa ledus lūza. arī salasītās paletes un dēļi nelīdzēja. Jānis situāciju raksturoja kā dramatisku, jo suņi knapi turēja sava galvas, uzlikuši tās uz ledus malas. Viņos bija nolasāms bēdīgs skatiens.

Nākošajā lappusē lasi, kā turpmāko glābšanas situāciju komentē Jānis

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment