FOTO: Huawei prezentē jaunās viedierīces

Pielāgojoties izmaiņām lietotāju paradumos, inovatīvo tehnoloģiju uzņēmums Huawei galveno uzmanību velta ierīču lietošanas pieredzes uzlabošanai, tai skaitā visaptverošas produktu ekosistēmas izveidei ar nepārtrauktu mākslīga intelekta funkciju nodrošināšanu.

Uzņēmuma attīstības stratēģija ir vērsta uz sešām galvenajām jomām: viedtālruņu inovācijām, ar viedtālruņiem nesaistītu produktu izstrādi, HMS ekosistēmu, B2B biznesu, automobiļu un viedā mājokļa risinājumu attīstību.

Šomēnes Huawei prezentēja uzņēmuma darbības stratēģijas galvenos virzienus, kā arī paziņoja par dažādiem jauniem produktiem, tostarp jauno klēpjdatoru MateBook D 16, bezvadu austiņām FreeBuds Pro 2 un jaunumiem nova viedtālruņu saimē – nova Y70 un nova Y90.

“Huawei ir apņēmības pilns nepārtraukti izstrādāt jaunas tehnoloģijas, lai ikvienam sniegtu plašas digitālās pasaules iespējas. Tāpēc mēs turpinām veikt lielus ieguldījumus tehnoloģiju pētniecībā un izstrādē dažādās tirdzniecības kategorijās. Mēs vēlamies lietotājiem piedāvāt revolucionāras inovācijas un nepārtraukti virzīt nozares attīstību,” – stāsta Dereks Ju (Derek Yu), Huawei Consumer Business Group prezidents Centrāleiropas, Ziemeļeiropas un Kanādas reģionā.

 

Viedtālruņi nova Y70 un nova 90: jaudīgs akumulators, ātra uzlāde, unikāls ekrāns

Vidējā cenu segmentā Huawei prezentēja nova Y70 un nova Y90 viedtālruņus. Nova Y70 pārsteigs viedtālruņu entuziastus ar jaudīgu 6000 mAh akumulatoru, kuru nepieciešams uzlādēt tikai divas reizes nedēļā. Pateicoties 40W SuperCharge tehnoloģijai nova Y90 akumulatora uzlādei līdz 50% nepieciešamas vien 30 minūtes. Abi viedtāruņi ir ērti lietošanā un sniegs aizraujošu izklaides pieredzi pateicoties FullView ekrānam – nova Y70 aprīkots ar 6,70 collu ekrānu un īpaši plānu rāmi, bet nova Y70 – ar 6,75 collu ekrānu.

 

MateBook D 16: klēpjdators darbam, mācībām un spēlēm

Saprotot attālinātā darba veicēju vajadzību pēc lielākas darba virsmas uz datora ekrāna, Huawei izstrādājis jaunu klēpjdatoru līniju ar FullView ekrānu. MateBook D16 ir aprīkots ar 16 collu plašu ekrānu, kas ļauj viegli paveikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi.

Klēpjdators aprīkots ar 12. paaudzes Intel Core H sērijas procesoru ar TDP līdz 40 W, divu kanālu RAM un SDD, kas efektīvi tiek galā ar vairāku uzdevumu izpildi vienlaicīgi. Piemēram, datu analīzi, koda kompilēšanu, vairāku tīmekļa lapu, diagrammu vai PowerPoint palaišanu, ļaujot klēpjdatoru lietotājiem vieglāk apskatīt saturu uz plašāka ekrāna.

Turklāt, jaunais klēpjdators vienkāršo vairāku ierīču failu pārvaldību un MI meklēšanu, nodrošinot ierīču savienojamību un ļauj viegli pārsūtīt failus starp datoru, viedtālruni un planšetdatoru, tādējādi pārvarot datu koplietošanas barjeras starp ierīcēm. Pateicoties datora vieglajam metāla korpusam, kura svars ir līdzīgs ierastajam 15,6 collu klēpjdatora svaram, tas ļauj ērti strādāt no jebkuras vietas, atrodoties kustībā.

 

FreeBuds Pro 2 bezvadu austiņas ar uzlabotu skaņas kvalitāti

Audio ierīču kategorijā Huawei piedāvā bezvadu austiņas FreeBuds Pro 2, kas iepriecinās augstas skaņas kvalitātes klausītājus.

Skaņas kvalitāti nodrošina Dual Sound System, izmantojot divus integrēto, ciparu-analogo pārveidotāju (DAC) tehnoloģiju un četru magnētu dinamisko skaļruni ar progresīvu ciparu frekvenču tehnoloģiju, kas ļauj ierīcei atšķirt augstās un zemās frekvences, apvienojumā ar LDAC augstas izšķirtspējas kodeksu.

Austiņas aprīkotas ar nozarē pirmo Triple MIC ANC TWS sistēmu, kas salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli spēj nodrošināt par 15% lielāku trokšņu slāpēšanas funkciju. Jaunās austiņas atbalsta arī Huawei All-Scenario Seamless AI Life pieeju un ir savienojamas ar jebkuru viedtālruņu operētājsistēmu.

Papildu iepriekš minētajām jaunajām ierīcēm Huawei prezentēja arī citus tehnoloģiju jaunumus: Mate Xs 2 salokāmo viedtālruni, MateBook 16s klēpjdatoru un pirmo MatePad Paper planšetdatoru ar e-ink ekrānu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment