Gaidāmas pārmaiņas: Svetlanas Draganas horoskops 2022. gadam

Vērša gads nebija viegls, daudziem bija jāstrādā, lai nodrošinātu pienācīgu dzīves līmeni. Mūsu sirdis joprojām cer, ka nākošais 2022. gads būs veiksmīgāks.

Slavenā astroloģe Svetlana Dragana katrai zodiaka zīmei dalījās ar horoskopu. Viņasprāt, gandrīz visi cilvēki Tīģera gadā piedzīvos pārmaiņas dažādās dzīves jomās. Lai tiktu galā ar jauninājumiem, neaizmirstot baudīt dzīvi, astroloģe sniedza ieteikumus katram no mums individuāli.

Auns

Auni būs priecīgi par pārmaiņām, kas notiks viņu dzīvē, ja viņi būs nedaudz piekāpīgāki un elastīgāki. Viņu stūrgalvība dažkārt neļauj rast kompromisus ar pasauli un citiem cilvēkiem. Tas viss nav tik kritisks, kad Auns ieslēdz uzmanību.

2022. gadā iestrādājiet radošumu savā darba veidā un redziet, ka tas sāk būt jautri. Tevi gaida algas paaugstinājums vai liels bonuss. Vasarā varat atrauties no biznesa un noorganizēt neaizmirstamu atpūtu visai ģimenei.

Vērsis

Vērsim nākamajā gadā ir svarīgi iemācīties samierināties ar to, kas viņus sagaida. Galu galā jebkura situācija var jūs nomierināt, padarīt stiprāku un gudrāku.

Personīgajā dzīvē iespējami zaudējumi. Tomēr var plīst tikai tās attiecības, kuras jūs jau neiepriecināja. Biznesā neaizmirsti izsvērt visus plusus un mīnusus, jo ne katrs piedāvājums būs izdevīgs tev personīgi.

Dvīņi

Dvīņi tiks atzīmēti ar īpašu zvaigžņu izkārtojumu. Daži zīmes pārstāvji uzrādīs izcilus savas darbības rezultātus, kādus no viņiem neviens nebija gaidījis. Bet jums jābūt pēc iespējas uzmanīgākam, lai apkārtējie par jums neuzzinātu, ko jūs nevēlaties atklāt.

Finanšu darījumi un injekcijas var būt veiksmīgas. Gads piemērots nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai.

Vēzis

Liktenis Tīģera gadā Vēžiem sarūpējis īpašu dāvanu spilgtu emociju un notikumu veidā. Jums nebūs laika sekot līdzi notiekošajam, jo ​​jaunākās ziņas nāks no visur. Un tie, savukārt, dos interesantas iespējas. Pievērsiet uzmanību tiem.

Jums būs arī daudz romantisku mirkļu, taču tie nevedīs ilgtermiņa attiecības. Tomēr ir iespējams un nepieciešams iepazīties. Vēži varēs uzlabot komunikācijas prasmes.

Lauva

Personīgais horoskops Lauvai sola pārmaiņas ģimenes lietās. Jaunie pāri var kļūt par vecākiem, un mīļotāji var pieteikties dzimtsarakstu nodaļā. Tomēr, ja aizmirstat par biznesa lietām, var rasties nopietnas nepatikšanas.

Daudzi zīmes pārstāvji varēs realizēt savas dabiskās spējas, jo pēc dabas šī zīme mīl būt līdere it visā. Personīgie sasniegumi ir iespējami arī tiem, kas nodarbojas ar sportu vai vienkārši nodarbojas ar sportu.

Lasi vēl: Ar kādu siluetu jūs sevi identificējat vecumdienās? Jūsu atbilde parādīs, kāda varētu būt jūsu nākotne

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment