Gaidāmas pārmaiņas: Svetlanas Draganas horoskops 2022. gadam

Jaunava

Jaunavām ir vajadzīgs viss viņu smagais darbs, taču parasti tā viņām nav problēma. Izredzes pavērsies gan karjerā, gan personiskā lietā, ja tā jau briest. Nebaidieties dot tam priekšrocību.

Gads būs tikšanās un iepazīšanās pilns. Nepalaidiet garām iespēju paplašināt savu kontaktu loku un sava pasaules redzējuma apvāršņus.

Svari

Šo zīmi gaida notikumu cikls. Svaru harmoniju var satricināt līdz sirds dziļumiem, taču tas nenozīmē, ka tava dzīve pasliktināsies. Mēģiniet uz visu skatīties ar optimismu un ticību labākajam.

Panākumu virsotnē sevi atradīs tikai aktīvākie zīmes pārstāvji, kuri nebaidās no grūtībām. Kāds ietekmīgāks palīdzēs mainīt darbu vai pat profesiju.

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvjus gaida rūpīgs darbs pie sevis, pretējā gadījumā viņi pārtrauks augt un attīstīties. Pārmaiņas var būt mulsinošas, tāpēc pieaiciniet savu rakstura spēku, lai jums palīdzētu, un jums tas būs.

Pārmaiņu vējš novedīs pie veiksmīgām darba maiņām. Jaunajā komandā būs jūsu domubiedri. Neaizmirstiet par savu veselību un savlaicīgi diagnosticējiet.

Strēlnieks

Filozofiskais periods sagaida Strēlniekus, kuri jau ir pieraduši uz dzīvi raudzīties nedaudz kritiski. Viņi sapratīs, ka pagātnes problēmām vairs nevajadzētu traucēt virzīties uz priekšu. Tas var novest pie nopietniem lēmumiem.

Nebaidieties uzņemties atbildību. Parādiet, uz ko esat spējīgs, lai sasniegtu vēlamo pozīciju. Lielākajai daļai zīmes pārstāvju veiksies Tīģera gadā.

Mežāzis

2022. gads Mežāžiem var šķist grūtāks nekā iepriekšējais. Tomēr viss būs atkarīgs no viņu iekšējās attieksmes un pūlēm.

Pie apvāršņa, saskaņā ar Svetlanas Draganas horoskopu, jūs jau gaida izmaiņas jūsu personīgajā dzīvē, turklāt diezgan patīkamas. Daži Mežāži mainīs ģimenes stāvokli vai kļūs par vecākiem. Jaunā loma palīdzēs izprast sevi labāk nekā iepriekš apgūtās sevis izzināšanas tehnikas.

Ūdensvīrs

Paredzams, ka jūs piedzīvosit garastāvokļa svārstības, jo vecā darbība vairs nesniedz gandarījumu un piepildījumu. Ir tikai viena izeja – mainīt nodarbošanos, lai nemocītu savu radošo dabu.

Kopumā šī zīme tiks pakļauta dažādiem likteņa sitieniem. Bet dzīve nav tikai melnbalta. Jebkurā situācijā spēsi saskatīt pozitīvās puses, ja atradīsi iekšēju mieru.

Zivis

Gads Zivīm iesāksies ar nelielām neveiksmēm, taču drīzumā jūs dosieties garajā distancē, kuru nokārtojot, jūs daudz uzzināsit un iemācīsities daudz. Veiksme tev noteikti uzsmaidīs visās dzīves jomās.

Vēlmes, kuru īstenošanai iepriekš nepietika ne spēka, ne laika, ne naudas, kā uz burvju mājienu sāks piepildīties.

Lasi vēl: Dzīve šokolādē: 5 zodiaka zīmes, kurām Zilā tīģera gads nesīs neizsakāmu bagātību

Leave a Comment