Grupējums, kas filmē ekstremālas izklaides; uz elektrovilciena jumta bojāgājušais Ņikita nāves brīdī nav bijis viens

Foto: Rūta Kalmuka/f64

Pirms pāris nedēļām tika ziņots par kādu 14 gadīgu zēnu Ņikitu, kura mirstīgās atliekas tika atrastas uz elektrovilciena Rīga-Tukums jumta. Jaunākā LTV raidījuma “4. studija“.informācija liecina, ka nāves brīdī jaunietis neesot bijis viens. 

Jau iepriekš tika rakstīts, ka zēna līķi atrada AS “Pasažieru vilciens” (PV) tehniskie darbinieki brīdī, kad viņi veica vilciena tehnisko apkopi. Konstatēts, ka 14 gadīgais puisis bez dzīvības pazīmēm uz jumta gulējis jau vairākas stundas. Vilciens veica savu ikdienas kustību ar pasažieriem, kas nekad nebūtu iedomājušies, ka virs viņu galvām atrodas puiša mirstīgās atliekas.

Nāvējošais trieciens, ko saņēma Ņikita, bija ap 3000 voltiem.

Atklājies, ka puisim paticis iesaistīties visādās ekstremālās izklaidēs, un tajās viņam vienmēr pievienojušies domubiedri. Netiešas pazīmes liecina, ka notikuma brīdī uz elektrovilciena jumta atradās divi cilvēki, “4. studijai” ziņo AS “Pasažieru vilciens” (PV) pārstāvis Egons Ālers.

Raidījums sācis izpēti un atklājis, ka Ņikita bija kāda jauniešu grupējuma biedrs. Kopīgi tika veikti huligāniska veida “varoņdarbi”, kas arī tika iemūžināti. Šie video ir pieejami ikvienam interneta lietotājam, taču šīm ekstrēmajām nodarbēm vislielāko publiku sastāda mazgadīgi bērni.

Šajā “bandā” esot divi līderi, kuru segvārdi ir “Ernersts” un “Kreizī” (no angļu valodas Crazy – traks). Visas aktivitātes sākas no rāpšanās augstos torņos, laušanās pazemes bunkuros, kaušanos ar apsargiem un beidzot ar vizināšanos starp vilcienu vagoniem un uz to jumtiem.

Pēc ievietotajiem videoklipiem var secināt, ka bojā gājušā puiša Ņikitas segvārds bija “Srekets”.

 

Nākošajā lappusē lasi, kādi šausminoši fakti vēl atklājušies grupējuma mājaslapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment