Honkongā tēvs ierodas mājās piedzēries un izvaro meitu domādams, ka tā ir sieva

Tēvs Honkongā izvaroja meitu, kurai ir 15 gadi, domādams, ka tā ir sieva. Ierodoties mājās, viņš pamatīgi oda pēc alkohola. Smagais reibums ir iemesls, kāpēc vīrietis kļūdījās.

Sākotnēji viņš domāja, ka ir ierāpies gultā pie sievas, tāpēc sāka veikt seksuālas darbības, tikai pēc tam, kad meita sāka pretoties, viņš saprata, kur viņš ir patiesībā.

Kopš tā laika meitene ir teikusi, ka nedusmojas uz savu tēvu par notikušo, bet ir dusmīga uz sociālajiem dienestiem, kuri devās uz policiju bez viņas piekrišanas. Viņa vaino savu sociālo darbinieci par ģimenes izjukšanu.

Viņam tika stāstīts, ka viņam varētu tikt izvirzītas apsūdzības, kas būtu vieglākas par to, kādas tās būtu par izvarošanu. Tomēr viņš vēlējās izvairīties no tā, lai viņa ģimene ietu cauri smagiem tiesas procesiem, tāpēc tika notiesāts uz diviem gadiem pēc tam, kad bija atzinis nopietnāko apsūdzību (izvarošanu).

Tiesnese Amanda Vūdkoka sacīja: “Šis ir neparasts gadījums ar dīvainiem faktiem”. Tiesnese apliecināja, ka vīrietis atzina savu vainu, lai nepakļautu sievu un meitu tiesas procesiem.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment