“Ja prot tamborēt, tad gejs” – Krievijā varasiestādes grasās tēvam atņemt dēlus, jo mājās nav televizora

Foto ar ilustratīvu nozīmi

Krievijā Novotulkas ciemā, Samaras apgabalā dzīvojošie cilvēki un pastāvošā vara grib kādam vientuļajam tēvam atņemt bērnus, jo viņiem mājās neesot televizora. Kas tas par neprātīgu iemeslu Nepilngadīgo lietu komisijai?

Vientuļais tēvs, Ivans Sidorovs, ir saskāries ar pilnīgi nejēdzīgu vietējo iedzīvotāju un varasiestāžu gājienu – atņemot viņam dēlus neesoša televizora dēļ. Ziņu portāls Lenta.ru ziņo, ka tā vietā, lai savu brīvo laiku bērni pavadītu pie TV ekrāniem, abi lasa, raksta un sevi pilnveido mācoties.

Krievu ziņu portāls informē, ka Nepilngadīgo lietu komisija Ivanam pievērsusi uzmanību pēc tam, kad puišu klasesbiedru vecāki ziņojuši par “situāciju ģimenē”. Pārējo vecāku sūdzība esot bijusi tāda, ka puiši, kas audzināti bez TV, ietekmējot apkārtējos bērnus

Komisijas sēdē, kas norisinājās 9. oktobrī, vientuļais tēvs tika apvainots par vecāku pienākumu nepildīšanu.

Medijam Lenta.ru pats Sidorovs atstāstījis tekstu, ar kādu komisija viņu apvainojusi dēlu audzināšanā. Viņam tikai pateikts, ka tā kā mājās neesot televizora, bērniem tiekot mācīts “velns viņu zina ko”, kā arī bērni nezinot tik elementārus tēlus kā Čeburaška un kaķis Leopolds. Tika saņemti arī apvainojumi, ka ja dēli mākot tādus rokdarbus kā tamborēšana, tad tas liecina par to, ka bērns ir gejs. Ģimenei esot jāpieņem un jāciena tradīcijas, kas ir pieņemtas Novotulkas ciemā. Nebūtu iedomājusies, ka kāds TV mājās uzskata par tradīciju, absurds!

Pirms pārvākšanās uz Novotulku, Sodorovi dzīvojuši ārpus Krievijas, kā rezultātā bērni pat mākot vairākas valodas. Ivans šobrīd strādājot attālināti kādā ārzemju kompānijā, un viņa atbildībā šobrīd ir 3 dēli, kuriem ir 11 gadi, 13 un 15. Kopā viņam ar bijušo sievu ir 5 bērni, no kuriem 2 dzīvo pie mātes Samarā.

Neskatoties uz to, ka televizora nebūšana mājās pavisam noteikti ir pierādījums tam, ka puiši ir inteliģentāki un ar plašāku skatu uz pasauli, Nepilngadīgo lietu komisija ir vērsusies prokuratūrā, lai panāktu to, ka tēvam tiek atņemti bērni.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment