Jānis Aišpurs jau gandrīz gadu dzīvo kopā ar Aiju Andrejevu, bet šķiršanās process ar sievu ievilcies

FOTO: Mārtiņš Ziders / jauns.lv

Žurnāls “Kas Jauns” raksta, ka nu jau pagājis gads, kopš grupas “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs aizgājis no sievas un meitas. Arī viņa attiecības ar dziedātāju Aiju Andrejevu nav nekāds noslēpums. Aizvadītajā nedēļā abi kopīgi apmeklējuši “Instrumenti” jaunā albuma prezentāciju kopā ar Jāņa meitiņu. Laiciņš jau pagājis un mūziķim jauna dzīve, taču laulība ar sievu Madaru vēl oficiāli nav šķirta.

Aizvadītā gada pavasarī Jānis Aišpurs atzina, ka vairāk nedzīvo kopā ar savu ģimeni. Jau tad sabiedrībā tika mēļots, ka dziedātājam ir attiecības ar Aiju Andrejevu. Pēc kāda laika gaismā nāca fakts, ka Jānis un Aija uzsākuši kopdzīvi, neskatoties uz to, ka Aišpurs joprojām oficiāli ir precējies. Sieva Madara Līviņa – Aišpure ir interjera dizainere. Ar “The Sound Poets” līderi laulībā nodzīvoja 12 gadus, kuru laikā arī piedzima divas atvasītes.

Pavasarī, kad Aišpurs izvācās no ģimenes mājas, viņš solīja nokārtot lietas, kas saistītas ar šķiršanos, taču šis process acīmredzami ir ievilcies.

2019. gada sākumā Madara sniedza interviju žurnālam “Kas Jauns”, kurā atzina, ka šķiršanās formalitātes tiek kārtotas, taču Jāņa rīcība nav pieņemama, raksturojot viņa rīcību par “divu sieviešu mānīšanu un nepieņemamu vīrieša rīcību,”:

 

“Ar mani viņš nav izšķīries, bet ar Aiju dzīvo kopā…”

 

FOTO: izdevniecības “Rīgas Viļņi” arhīvs / jauns.lv

 

Pats Jānis nesenajā sarunā ar izdevumu uz jautājumiem par privāto dzīvi atbildēja izvairīgi. Viņš sacīja:

 

“Par personiskām lietām neatbildēšu. Runāšu tikai par mūziku, ne savu privāto dzīvi. Šobrīd nav īstais laiks. Būs pārmaiņas, un pienāks laiks, kad par tām vēlēšos runāt. Tagad nejūtu vajadzību.”

 

Neskatoties uz ķibelēm privātajā dzīvē, Aišpuram muzikālajā jomā iet “kā pa sviestu”. Visi koncerti, kas līdz šim notikuši, ir bijuši izpārdoti. Mūziķis atklāja, ka drīz tiks paziņoti grupas jaunie vasaras koncerti.

 

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment