Kaimiņš: KPV LV nav nekāda sakara ar tā dēvēto “Latvijas tautas demonstrāciju”

Aktīvistu grupa „Latvijas tautas demonstrācija” savā „Facebook” profilā aicina tautu 22. janvārī pulcēties pie Saeimas nama, uzvilkt dzeltenās vestes un pieprasīt „varas maiņu” – jaunas vēlēšanas un Krišjāņa Kariņa valdības neapstiprināšanu.

Kā akcijas atbalstītāji tiek minēta partijas KPV LV un tās caurkritušais premjera kandidāts Aldis Gobzems. Pati partija gan no šī visa norobežojas.

Parijas līderis Artuss Kaimiņš Jauns.lv pauda: „Tā dēvētās „Latvijas tautas demonstrācijas” lapa jeb kustība „Facebook” izveidota haotiskā veidā. Ar KPV LV tai nav vekāda saistība. Tā ir sabotāža, troļļošana, lai parādītu, ka KPV LV ir neprognozējama. Nevienu, kas “Facebook” aicina pievienotes šai demonstrācijai es nepazīstu. Tiek aicināts šai demonstrācijai arī ziedot kaut kādu naudu. To nevajag darīt! Man par šo visu nav nekādu ziņu, aicinu tajā nepiedalīties. Attiecībā uz jaunās valdība izveidu jāsaka, ka mēs esam potenciālie sarunu partneri”.

Arī KPV LV valdes locekle, Saeimas deputāte Linda Liepiņa Jauns.lv teica: „Politiskās partijas KPV LV valde nav skatījusi jautājumu ne par šādas demonstrācijas organizēšanu, ne arī par atbalstīšanu”.

Līdz ar to nākas secināt, ka šīs akcijas organizētāji varētu būt saistīti vienīgi ar Aldi Gobzemu, kurš, pēc sava neizdevušās valdības veidošanas mēģinājuma, nav slēpis sarūgtinājumu par to, un atklāti paziņojis, ka balsošot pret Kariņa valdību.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment