Kāpēc indiešu zēna prognozes piepildījās un kas vēl mūs sagaida 2022. gadā?

Indijas pusaudzis Abigijs Anands ieguva pasaules slavu līdz ar koronavīrusa pandēmijas uzliesmojumu 2020. gadā. Izrādījās, ka viņš to paredzēja tālajā 2019. gadā, turklāt diezgan precīzi. Kāpēc viņa prognozes piepildījās un kas mūs sagaida tālāk, pēc jaunā astrologa domām?

2019.  gadā, kad vārdu “koronavīruss” zināja tikai virusologi, indiešu zēns Abigijs Anads savā Youtube kanālā publicēja video ar šokējošu prognozi. Tajā brīdī neviens viņam nepievērsa uzmanību, bet 2020. gadā burtiski viss, par ko runāja jaunais astrologs, sāka piepildīties. Jauna, iepriekš nezināma slimība pārņēma visu pasauli, un medicīna tās priekšā izrādījās bezspēcīga.

2020. gadā Abigijs kļuva par īstu Indijas nacionālo varoni, viņš tika intervēts, uzaicināts uz televīziju. Tomēr viņš un viņa ģimene uzstāja, ka viss nepatīkamākais cilvēcei vēl ir priekšā. No kurienes jaunietis ņem savas prognozes? Izrādās, viņš aprēķina planētu novietojumu un izvietojumu viena pret otru un, pamatojoties uz to ietekmi, veic prognozes klasiskās astroloģijas ietvaros. Tiek uzskatīts, ka tādas planētas kā Jupiters un Saturns ir atbildīgas par globālajām izmaiņām, un Marss pievieno agresiju un kareivīgumu. 2020. gadā šo planētu kombinācija bija visnelabvēlīgākā, un šīs kombinācijas ietekme joprojām ietekmē cilvēci.

Lasi vēl: Horoskops Jaungada vakaram-2022 visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment