Karaliskais mazulis: Meganai Mārklai sākušās dzemdības, princis Harijs gaida mazuļa ierašanos pasaulē

Foto: Rex / Getty

Šī rīta agrumā Saseksas hercogienei Meganai Mārklai sākušās dzemdību sāpes, paziņojusi Bakingemas pils. Princis Harijs bija līdzās savai sievai.

Tagad pasaule gaida Meganas un Harija pirmo bērnu, kas būs septītais rindā uz troni. Ziņas par jaunā karaliskā mazuļa ierašanās datumu ir turētas cieši apsargātā noslēpumā.

Tomēr bija paredzēts, ka jaunais Karaliskais mazulis piedzims aprīļa beigās vai maija sākumā pēc tam, kad 18. martā Megana dosies grūtniecības un dzemdību atvaļinājumā. Bekingemas pils teica:

“Hercogienei dzemdību sāpes sākās rīta agrumā. Saseksas hercogs bija blakus Viņas Karaliskajai Augstībai. Drīzumā tiks sniegts paziņojums.”

Foto: Wirelmage

Kad tas piedzims, bērns būs karalienes astotais mazmazbērns un prinča Čārlza ceturtais mazbērns. Avoti ir teikuši, ka pāris ir noslēpumains, dodot karaliskajiem faniem derdzīgu gaidīšanu, lai pirmo reizi ieraudzītu jauno karalisko mazuli.

Nākamais, ko mēs, visticamāk, dzirdēsim no Pils, ir tas, kad Megana dzemdēs. Ģimene mazuļa dzimšanu svinēs privāti un iepazīstinās ar jauno Mazuli pārējai Saseksas Karaliskajai ģimenei. Pēc dažām dienām Megana un Harijs, domājams, izrādīs pasaulei savu mazuli.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment