Ko vērts gaidīt no 2022. gada: Vangas pareģojumi

Katru gadu izskan lietas, kuras it kā kādreiz pareģojusi sieviete. Un, lai gan šādu ziņu ticamība krītas, ziņkāre ir spēcīgāka. Vangas prognozes 2022. gadam joprojām ir interesanti lasīt.

Un, ja ticēt teiktajam, tad gads mūs sagaida vēl grūtāks nekā tas bija 2021. gadā. Tomēr neaizmirstiet, ka arvien vairāk pētnieku sliecas uzskatīt, ka Vanga ir veiksmīgs un ļoti ienesīgs Bulgārijas valdības projekts. Tomēr pāriesim pie prognozēm.

Vangas prognozes 2022. gadam

Pirmkārt, nekas nav zināms par pašreizējo pandēmiju, bet cilvēce gaida vēl vienu briesmīgu vīrusu. Domājams, ka 2022. gadā kaut kur Sibīrijā globālās sasilšanas dēļ no ledus izplūdīs sens vīruss. Un, ja mums nav laika to laikus ierobežot, mūs sagaida kaut kas sliktāks par koronavīrusu.

Gads tiek prognozēts arī dabas katastrofām bagāts. Āzijas valstis un Austrāliju vissmagāk skars milzīgi cunami un vulkānu izvirdumi. Un arī Indijai draud bads. Valstī būs siseņu mēris, kas iznīcinās milzīgu procentu pārtikas produktu.

Augs arī vispārējā spriedze pasaulē. Šogad mēs visi pēkšņi piedzīvosim akūtu dzeramā ūdens trūkumu, un tāpēc mums būs steidzami jāmeklē resursi vai alternatīvas. Tas potenciāli varētu izraisīt bruņotus konfliktus starp atsevišķām valstīm.

No trakākajām Vanga prognozēja pirmo pilnvērtīgo tikšanos ar ārpus zemes civilizāciju. Šogad asteroīda aizsegā pie mums viesosies citplanētiešu kuģis. Dzīvības atrašanas misijas ietvaros citplanētieši var pat nolaupīt vairākus cilvēkus. Kopumā viņu nodomus nevar saukt par labiem.

Lasi vēl: Dzimuši, lai kļūtu bagāti: 6 zodiaka zīmes, kas var nopelnīt bagātību

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment