Kopumā jau aizturēti 3 aizdomās turamie, kas saistīti ar apšaudi tramvajā Nīderlandē, Utrihā

Foto: EPA/Scanpix

Kā jau ziņots,  kādā Nīderlandes pilsētā Utrehtā notikusi apšaude tramvaja vagonā pie 24. oktobra laukuma. Pavisam iespējams, ka vīrietis, kurš uzsāka apšaudi teroristisku motīvu vadīts. Notikuma vietā konstatēts, ka 3 cilvēki zaudējuši dzīvību un 5 ir ievainoti.

Pirmdienas vakarā norisinājās meklēšanas operācija, pēc kuras iespējamais šāvējs ticis arestēts, ziņo policija. Policijas priekšnieks Robs Van Brī medijiem ziņoja: “Mūs tikko informēja, ka aizdomās turētais ir arestēts”. Aizdomās turētais šāvējs esot kāds 37 gadus vecs turks Gokmens Taniss, ziņo žurnālisti.

Šobrīd ir aizturēti vēl 2 cilvēki, kam ir saistība ar šo apšaudi, taču medijiem nav paskaidrots, kāda saistība viņiem ir ar notikušo.

Dažādos medijos sākotnēja informācija nesakrīt par apšaudi. Piemēram, vietējais medijs “RTV Utrecht”, kas atsaucās uz aculieciniekiem, vēstīja, ka guļam bez samaņas tika redzēta kāda sieviete. Šādu informāciju ziņoja arī “Ad.nl”, taču portāls “Nu.nl” rakstīja, ka šāvējs bijis viens un šāvis uz visiem apkārt esošajiem.

Foto: AFP
Foto: AFP
Foto: AFP
Foto: AFP
Foto: AFP
Foto: AFP

Avots: delfi.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment