“KPV LV” Ētikas komisija vērtēs Kiviča pēdējā laika uzvedību sociālajā vidē

Foto: Facebook

Mūziķis, mākslinieks un politiķis Andris Kivičs ir guvis lielu popularitāti sociālajos tīklos, kas ir skārusi viņa reputāciju. Lielā kņada ietekmējusi arī viņa politiķa karjeru. Partijas “KPV LV” Ētikas komisija vērtēs partijas biedra un mūziķa pēdējā laika sacelšanos internetā, paustos vēstījumus un draudus. 

“KPV.LV” politiskā spēka biedrs un partijas valdes līdzpriekšsēdētājs Artuss Kaimiņš sacīja, ka ir informēts par, viņaprāt, partijas biedra neētiskajiem izgājieniem sociālajos tīklos, sacīdams:

“Šis, manuprāt, nav pieņemami. Tas nav ne ētiski, ne pieņemami, un biedrs arī pārstāv partiju. Viņš ir mūsu seja, tai skaitā. Līdz ar to būšu spiests šo jautājumu izskatīt,” uzsvēra “KPV LV” līdzpriekšsēdētājs.”

Andris Kivičs un Liene Skulme savas strauji augošās attīstības pakļāvuši publiskajai apskatei – no kopīgām bildēm Ziemassvētku vakarā, līdz delnu izrotāšanai ar vienādiem tetovējumiem. Ir neiespējami, ka sabiedrībai nebūs viedokļa par Latvijā atpazīstamu cilvēku privāto dzīvi, ja tā tiek “reklamēta”.

Jau tika ziņots, ka Valmieras teātra Pauls Iklāvs, ar segvārdu Liktenīgais, izveidojis karikatūru, urā viņa draudzene Liene Skulme tika atveidota kā nāve, kas ar savu izkapti jau “nopļāvusi” aktieri Andri Buli un tālāk dodas pie Andra Kiviča. Sākotnēji mūziķis izmisīgi meklēja mākslinieku, sociālajā tīklā Twitter.com jautājot viņa telefona numuru un draudot ar izrēķināšanos.

Sociālo tīklu lietotāji nebaidās izteikt kritisku viedokli par Kiviču, tieši uzrunājot viņu, taču pats mūziķis nepaliek vārdu parādā un neskopojas ar rupjiem izteikumiem. Kā piemēram, vienu komentētāju viņš atļāvās nosaukt par “mauku”.

Arī vietnē Facebook.com politiķis rakstīja: “Ja kāds pazemos Lieni, es viņu piekaušu. Un,iespējams, varu izdarīt to arī Valmieras teātrī, izrādes vidū. Pēkšņi, ne no kurienes.”

Avots: delfi.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment