Kuras Zodiaka zīmes ir pretējas un kuras ir vismazāk saderīgas

 

Jaunava

Vismazāk saderīgās zīmes: Dvīņi, Strēlnieks

Pretēja zīme: Zivis

Vismazāk saderīgās astroloģiskās zīmes Jaunavai ir Dvīņi un Strēlnieks, savukārt pretējā zīme ir Zivis. Ar Dvīņiem Jaunava var justies neapmierināta – Dvīņiem patīk domāt plaši, savukārt Jaunavas daudz vairāk koncentrējas uz konkrētām detaļām.

Tas pats attiecas uz Jaunavas-Strēlnieka pāri. Problēmas sagādā arī Jaunavas pretējā zīme Zivis: Jaunava ir darītāja, Zivis sapņotājas – ja šīs divas spēj viena otru papildināt, viss var izvērsties lieliski.

Svari

Vismazāk saderīgās pazīmes: vēzis, Mežāzis

Pretējā zīme: Auns

Vismazāk saderīgās zīmes Svariem ir Vēzis un Mežāzis. Vēži var būt pārāk pieķērušies savai rutīnai un mājas dzīvei pārāk sabiedriskajiem Svariem. Mežāži var būt pārāk mērķtiecīgi un uzstājīgi, lai padarītu Svarus laimīgus un harmoniskus. Svaru pretējā zīme Auns var būt pārāk drosmīga un apņēmīga, lai atbilstu Svaru gaumei.

Skorpions

Vismazāk saderīgās zīmes: Lauva, Ūdensvīrs

Pretējā zīme: Vērsis

Vismazāk saderīgās astroloģiskās zīmes Skorpionam ir Lauva un Ūdensvīrs. Ar Lauvu Skorpions var sajust radniecīgu garu – vismaz virspusē. Abas zīmes ir spēcīgas, taču tās pašas lieliskās īpašības, kas padara viņus tādus, kādi viņi ir, var arī nošķirt šīs divas.

Skorpionam var būt problēmas arī ar Ūdensvīru, jo abas zīmes ir spītīgas. Vērsis, pretēja Skorpiona zīme, ne vienmēr ir vislabākais saderība: Vērši sākumā var trakot Skorpionus ar aizrautību, bet vēlāk viņi strīdēsies.

Strēlnieks

Vismazāk saderīgās zīmes: Jaunava, Zivis

Pretējā zīme: Dvīņi

Lai gan Strēlnieks var saprasties gan ar Jaunavu, gan Zivīm (īpaši Zivīm, kuru sapņainā daba, bez šaubām, patiks Strēlnieka ideālismam), galu galā šīs abas zīmes nav tās labākās Strēlnieka partneres.

Problēma var būt tā, ka, lai gan Strēlnieks mīl lietas darīt ar entuziasmu, Zivis var būt pārāk neizlēmīgas. Ar Dvīņiem, pretējo Strēlnieka zīmi, viss būs interesanti un nekad nebūs garlaicīgi – šīs ir divas ļoti līdzīgas, mainīgas zīmes, kurām patīk apmainīties ar idejām.

Mežāzis

Vismazāk saderīgās zīmes: Auns, Svari

Pretēja zīme: Vēzis

Vismazāk saderīgās astroloģiskās zīmes Mežāzim ir Auns un Svari. Šis ir labs veids, kā to apkopot: ar Cappy lēnie un stabilie uzvar sacīkstēs. Ar Aunu viss ir atkarīgs no impulsiem – ātri lēmumi (bieži vien bez lielas tālredzības) rezultātus nes visātrāk.

Mežāzim var būt grūti kontrolēt Svarus. Mežāža pretējā zīme ir Vēzis: tās ir divas pilnīgi atšķirīgas zīmes. Mežāzis ir atturīgs un viņam ir grūtības paust jūtas; Vēzis ir neticami emocionāls un demonstratīvs. Vairumā gadījumu slikta kombinācija.

Ūdensvīrs

Vismazāk saderīgās zīmes: Vērsis, Skorpions

Pretējā zīme: Lauva

Vismazāk saderīgās Ūdensvīra zīmes ir Vērsis un Skorpions. Ūdensvīru var sarūgtināt Vērša stingrā domāšana. Skorpions ir arī liels izaicinājums, jo gan Skorpions, gan Ūdensvīrs ir neticami domājoši un visi vēlas, lai viņiem būtu taisnība.

Lauva ir pretēja Ūdensvīra zīme. Abām zīmēm patīk būt uzmanības centrā un iegūt daudz uzmanības, tāpēc var izcelties konflikts, lai gan starp tām bieži vien ir dabiska pievilcība.

Zivis

Vismazāk saderīgās zīmes: Dvīņi, Strēlnieks

Pretējā zīme: Jaunava

Vismazāk saderīgās astroloģiskās zīmes Zivīm ir Dvīņi un Strēlnieks. Ar Dvīņiem Zivīm var rasties grūtības izprast savus domāšanas procesus. Zivis bieži paļaujas uz neverbālām norādēm, savukārt Dvīņi visu laiku runā. Nopietna, fanātiska Strēlnieka pieeja gandrīz jebkuru dzīves problēmu risināšanai var pilnībā izdzīt Zivis no sevis.

Zivju pretējā zīme ir Jaunava, un šī savienība var būt īpaši nesaskaņota. Kāpēc? Vienkārši sakot, Zivis ir sapņotājas, cilvēki, kas ļoti paļaujas uz intuīciju. Jaunava ir viena no praktiskākajām zodiaka zīmēm – tās ir analītiķi, kurām ir nepieciešami smagi fakti, lai apspriestu savu dzīvi.

Lasi vēl: Nauda, darbs, mīlestība, ģimene… Astroloģiskās mājas un zodiaka zīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment