Kurzemē pedofils piecu gadu garumā seksuāli izmanto četrus mazgadīgus bērnus

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova ziņo, ka ir beigusies izmeklēšana par kādu vīrieti, kurš seksuāli, fiziski un ar emocionālu vardarbību izmantojis četrus mazgadīgus bērnus.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde 2018. gadā saņēma ziņu par kāda vīrieša nelietībām – viņš veicis seksuāla rakstura darbības pret savu mazgadīgo audžumeitu. Vēlāk izmeklēšanas gaitā atklājies, ka nevien viņa audžu meita ir cietusi, bet arī, laika posmā no 2013.gadam līdz 2017.gadam, viņš veicis fizisku un emocionālu vardarbību pret saviem diviem audžu bērniem un savas sievas nepilngadīgajiem radiniekiem.

Laikā, kad notika izmeklēšana nākušas klajā fiziskās vardarbības detaļas, kuras vīrietis veicis pret mazgadīgo audžu meitu. Viņš sita ar siksnu, kulakiem, plaukstu pa dažādām ķermeņa daļām, ieskaitot galvu, kā arī rāva viņu aiz matiem. Tika veiktas arī seksuālas darbības, kuru nozīmi mazā, nepilngadīgā meitenīte nav sapratusi. Seksuālās darbības notika ar draudēšanu – ja viņa kādam ko pastāstīs, viņš viņu sitīs. Vīrietis līda pie audžumeitas gultā, turēja ciet muti un apmierināja savas slimīgās vajadzības. Šo pretdabisko dzimumtieksmju vajadzību apmierināšana notika ne tikai pret viņa audžumeitu, bet arī pret viņa paša sievas mazgadīgajām radiniecēm, kurām viņš aiztika ķermeņa daļas gan virs drēbēm, gan zem tām.

Seksuālu vardarbību piedzīvoja arī viņa audžudēls. Jau no viena gada vecuma viņš ir cietis gan no fiziskas, gan emocionālas vardarbības. Izmeklēšanas gaitā nācis klajā, ka vīrietis mēģinājis izvarot sievietes nepilngadīgo radinieci, pielietojot fizisku spēku, draudus un vardarbību.

Nākošajā lappusē lasi, kāds sods pienākas pedofilam

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment