Kurzemes Radio ēterā tiešraide no Ventspils Piedzīvojumu parka maratona

Jau otro gadu Kurzemes Radio pārtaps par Maratona radio. 16. jūnijā tiešraidē no izbraukuma studijas sekosim līdzi Ventspils Piedzīvojumu parka maratonam. Tiešraides laikā informācija par maratona norisi, tikšanās un sarunas ar dalībniekiem un organizatoriem, uzmundrinoši vārdi un noderīgi padomi. Izbraukuma studijā darbosies radio personība Kārlis Neimanis un pieredzējušais skrējējs Jānis Girgensons.

16. jūnijā no plkst. 9:30 līdz 13:30 Kurzemes Radio piedāvās tiešraidi no Ventspils Piedzīvojumu parka maratona. Tiešraides laikā kopā ar radio personību Kārli Neimani pieredzējušais skrējējs un maratonu dalībnieks Jānis Girgensos dalīsies ar dažādiem faktiem un noderīgiem padomiem par un ap skriešanu. Radio klausītājiem un maratona dalībniekiem būs iespēja sekot līdzi maratona norisei, klausīties sarunas ar organizatoriem un dalībniekiem, un, protams, varēs atbalstīt un uzmundrināt skrējējus trasē. Fonā labākā maratona mūzika.

Šogad Ventspils Piedzīvojumu parka maratons notiks vienu dienu – svētdien, 16. jūnijā, ietverot gan bērnu skrējienus, sadraudzības skrējienu, kurā piedalīsies bērni un pieaugušie ar kustību traucējumiem, kā arī trasē dosies maratona, pusmaratona, 10.55 km un 5.3 km skrējēji. Kā ierasts trasē būs septiņas kultūras oāzes, kur sacensību dalībnieki tiks uzmundrināti, lai saņemtu pozitīvas emocijas. Plānots, ka skrējienos varētu piedalīties gandrīz 3000 skrējēju.

16. jūnijā no plkst. 9:30 līdz 13:30 tiešraidi no Ventspils Piedzīvojumu parka maratona var klausīties www.kurzemesradio.lv vai apraidē Kurzemes Radio raidītāju tīklā: Talsos, Kuldīgā FM 106,4; Liepājā FM 88,4; Ventspilī FM 107,9; Saldū FM 98,9; Tukumā, Jūrmalā FM 92,4 un Jelgavā FM 92,6.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment