Mirusi atpazīstamā “Ekstrasensu cīņu” fināliste Darja Voskoboeva

Svētdien, 6. janvārī mirusi “Ekstrasensu cīņu” fināliste Darja Voskoboeva, ziņo krievu mediji, taču netiek konkretizēts nāves cēlonis. 

Darja bija 39 gadus veca “Ekstrasensu cīņu” 17. sezonas fināliste. Savu pārdzīvojumu vietnē Instagram paudis ekstrasenss Vlads Kadoni: “Darja, es tevi labi nepazinu, bet es zināju, kā būt laipnai un stiprai personai, ļauj zemei dusēt mierā, neļauj sevi traucēt, atceries – mēs nožēlojam.”

Kāds cits cīņu dalībnieks Antons Mamons arī runāja par Darju un veltīja viņai sirsnīgus vārdus: “Kungs, nav vārdu. Mēs nebijām draugi, bet es ļoti cienu Darju. Šobrīd mana sirds slīkst ar šausmām. Cik dzīve ir trausla lieta. Šodien par tevi tiks teikti daudz laipni vārdi, bet klusējot vēlos novēlēt mieru tev un tavai dvēselei! Tu biji brīnišķīgs cilvēks! Dusi zemē mierā.”

Šobrīd populārā TNT šova fani prāto, kas notika ar Darju. Līdz pašām beigām psiholoģe aktīvi blogoja Instagramā, kur ar pozitīvām publikācijām uzmundrināja sekotājus, kuriem nepieciešama palīdzība: “Mīļais, šajā periodā ir ieteicams mazināt fizisko un garīgo stresu. Ieteicams izvairīties no konfliktiem gan komerciālās, gan personiskās attiecībās. Tipisks cīņu un atvadu iespējamības pieaugums. Pagaidām paņemiet pārtraukumu un ieprieciniet tuviniekus un draugus. Kā klājas jūsu nedēļas nogalēs?” faniem tika jautāts tikai pāris dienas iepriekš.

6. janvāra vakarā Darjai Voskoboevai bija paredzēts piedalīties pasākumā Sanktpēterburgā ar nosaukumu “Ziemassvētku godināšana”, taču tas tika atcelts. “Mīļie draugi, personisku iemeslu dēļ tas ir atcelts, ” paziņoja Ziemassvētku fonds. “Mēs atvainojamies visiem, kuri ieradās mūs apciemot! Sekojiet ziņām un paziņojumiem uz lentes! Mēs mīlam un apskaujam ikvienu, ” teikts reklāmā, kas publicēta Darjas mikroblogā.

Avots: tech2.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment