Mūsu ir daudz, no mums nekur nevar aizbēgt: Larisa Doļina ierosināja izveidot Krievijas Eirovīziju

Larisa Doļina izteica savu viedokli par Eirovīziju.   

Popdziedātāja Larisa Doļina pauda viedokli par Eirovīzijas mūzikas konkursu, kurā šogad nepiedalījās Krievija. Jāatgādina, ka Krievija no Eirovīzijas tika izslēgta par uzsākto karu pret Ukrainu.

Tagad daudzos Krievijas estrādes funkcionāros jūtams rūgtums un “sāpe”, kas savukārt izpaužas savdabīgos komentāros Krievijas medijos.

Viņasprāt, tagad pasaule mēģina “nogrūst pa apkakli krievu kultūru”. Dolina atzina, ka ļoti mīl krievu valodu un uzskata, ka kultūra Krievijā ir jāattīsta.

“Daudzi jauni puiši tik slikti dzied krieviski, ka to nav iespējams noklausīties. Es to daru cieši, pārvēršu studentu prātus, lai viņi saprastu, ka jums ir jāprot skaisti dziedāt, ”sacīja dziedātāja.

Turklāt aktrise izteica negaidītu priekšlikumu izveidot savu Eirovīziju, kurā konkursanti dziedās tikai krievu valodā. “Mūsu ir daudz, mēs esam visur, no mums nevar atrauties un jūs nevarat mūs nobīdīt malā, lai kā daudzi censtos,” secināja izpildītājs.

Iepriekš producents Josifs Prigožins aicināja slēgt Eirovīziju. Pēc viņa teiktā, pasākums ir novecojis. “Žēl, ka mūzikas konkurss, kas savulaik noteica hitus, ir izvērties par cirku. Galu galā ideja bija ļoti laba, ”sarunā ar Gazeta.Ru sacīja dziedātājas Valērijas vīrs.

Lasi vēl: Zemei tuvojas milzīgs un bīstams asteroīds – saka zinātnieki

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment