Nežēlīgi vecāki turējuši badā savus bērnus suņu krātiņā; ledusskapis atradās turpat, bērniem neaizsniedzamā vietā

Foto: Wise County Jail

Pāris glabāja savus izbadējušos bērnus mazā, ar izkārnījumiem klātā suņu būdā, no kura nebija aizsniedzams ledusskapis, kas pilns ar pārtiku, vēsta policija. Endrū Fabils (24) un Peidža Harkingsa (24) otrdien tika arestēti Wise apgabalā Teksasā, kad policija izdarīja briesmīgo atklājumu, reaģējot uz sadzīviskiem traucējumiem viņu mājās.

Policija atrada četrus neēdinātus bērnus, kas visi bija jaunāki par 5 gadiem, šķūnī netālu no mājas. Divi no viņiem bija ieslēgušies netīrā suņa krātiņā, bet pārējie divi bija daļēji ģērbušies, nosmērēti ar urīnu un izkārnījumiem, ārpus būra.

“Tas ir vissliktāko gadījumu saraksta augšgalā attiecībā uz bērniem un to, kā viņi tiek turēti, cik labi tiek turēti, vai par viņiem rūpējas,” teica Wise apgabala pārvaldes direktora vietnieks Kreigs Džonsons.

Bērna ieslodzīšana suņa kastē nekādā gadījumā nav pieņemama. Kad jūs atrodat viņus tādā stāvoklī, kādā bērni tika atrastas šodien – apklāti ar fekālijām, ar nepieejamu ēdienu, neaprūpēti – tas ir pilnīgi nepieņemami!”

“Viens bērns gulēja uz segas, un viens gulēja uz mazas gultiņas. Gan sedziņa, gan gulta bija netīras, klātas ar fekālijām.”

Kad ieradās policija, māte, Peidža, kā tiek ziņots, uzbruka tēvam Endrū. Abiem tika izvirzītas četras apsūdzības par bērnu apdraudējumu. Arī bandīti tika apsūdzēti uzbrukumā. Endrū Fabila seja vairākās vietās ir sasista.

Foto: AP

Policija stāstīja, ka pāris dzīvojis ēkā, kas atgādina metāla veikalu, kurā vienā tās galā iekārtotas dzīvojamās telpas.

Kaimiņi paziņoja, ka viņi pat nezināja, ka īpašumā dzīvojot arī bērni, lai gan ģimene tur ilgi nav dzīvojusi, ziņo   News 5.

Džonsons teica, ka ēdiens glabājies tieši aiz bērniem ledusskapī, uz kura bija trīs siksnas, lai to aizslēgtu.

“Viņi bija novietoti tādā veidā, lai šie mazie bērni nevarētu piekļūt ledusskapim,” sacīja Džonsons.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Vietnē Facebook Harkinga ievietoja vairākus bērnu un Fabila fotoattēlus. Pie viena no fotoattēliem bija rakstīts: “Es mīlu savu ģimeni.”

Bērni tika aizvesti uz “Bērnu aizsardzības dienestu” aizbildniecībā, kur arī tika veikta izvērtēšana.

Harginga un Fabils tika ievietoti Wise apgabala cietumā.

“Ne vienmēr ir viegli ko tādu redzēt, bet tā ir daļa no darba,” – Džonsons sacīja.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment