Onkoloģijas speciāliste apstiprina, ka Zavorotņukai nav cerību atgūties un izdzīvot

Onkoloģe Abuzarova no Gercena institūta atklāj, ka Krievijas populārajai aktrisei Anastasijai Zavorotņukai nekāda rehabilitācija nepalīdzēs, tāpēc aktrisei nav cerību izdzīvot.

Visus sociālos portālus pāršalca ziņa par to, ka Zavorotņuka ir izlaista no slimnīcas, taču ne ar labām ziņām. Arī pēc izskata sieviete izmainījusies līdz nepazīšanai. 47 gadus vecās krievu aktrises veselību strauji pasliktinājis smadzeņu vēzis pēdējā stadijā. Protams, ka Krievijā ir arī ziņu portāli, kas publicē nepatiesas ziņas par Anastasijas veselības stāvokli, vieni pat apgalvo, ka viņa jau laiku atpakaļ slepeni esot kremēta. “RIA Novosti”, kas ir oficiāla ziņu aģentūra, atklāj, ka vienīgais, kas šobrīd aktrisei varētu palīdzēt, ir paliatīvā aprūpe, kas arī būtu tikai kā veids, kā atbrīvot Anastasijas ciešanas un palīdzētu vieglāk doties mūžībā.

Onkoloģe Abuzarova stāsta, ka ja situācija tiešām ir tāda, kādu to pasniedz sociālajos tīklos, un Zavorotņuka pa pusei jau ir paralizēta, tad rehabilitācija nepalīdzēs. Terapeits varētu ko labot tikai tādā gadījumā, ja pacientam paralīze ir sākuma stadijā. Onkoloģe secina, ka sakarā ar to, ka ir nokavēta agrīnās paralīzes fāze, turpmāk talkā nāk paliatīvā aprūpe un speciālas zāles, kas mazinātu ciešanas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment