Pēc mežonīgām orģijām savās mājās nomirst slavens arābu modes dizaineris

FOTO: DIANA BELLHEATHER

Slavenais arābu tautības modes dizaineris Halids bin Sultans al Kazimi 39 gadu vecumā atrasts miris savā mājā pēc mežonīgas ballītes. Viņa darinātos tērpus nēsājušas tādas pasaulē zināmas personas kā Lady Gaga un Šerila Koula.

Viens no Apvienoto Arābu Emirātu trīs lielākajiem apgabaliem ir Šarhas emirāti, kuru valdnieks ir mirušā modes dizainera tēvs. Trīsdesmit deviņus gadus vecā vīrieša mirstīgās atliekas tika atrastas viņa Londonas mājā. Kādi informācijas avoti zina teikt medijiem, ka slavenais dizaineris miris, jo pārdozējis narkotikas mežonīgas ballītes laikā. Viņš esot miris acu mirklī pēc narkotiku lietošanas.

Halida Londonas mājā likumsargi uzdūrušies lērumam ar A klases narkotikām. Par informācijas izplatītājiem tiek uzskatīts apkalpojošais personāls, neskatoties uz to, ka policisti likuši darbiniekiem klusēt. Aresti vēl nav veikti, taču personāls izplatījis neatļauto informāciju medijiem.

Kā jau iepriekš tika minēts, Halids bin Sultans al Kazimi bija Šarhas emirātu valdnieka dēls. Viņa tēvs ir šeihs Suleimans bin Muhameds al Kazimi. Al Kazimi ģimenei pieder kāds īpašums Saseksā. Šajā īpašumā pirms 10 gadiem 24 gadu vecumā no heroīna pārdozēšanas miris vecākais dēls.

Al Kazimi ģimene nu atkārtoti ir piedzīvojusi šādu nelaimi, no narkotiku pārdozēšanas zaudējot otru dēlu – Halidu.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment