Piecgadīgs bērns Liepājā paliek naktī uz ielas pēc tam, kad māte iekāpa mašīnā un aizbrauca prom ar draugiem

Sestdien, 26.01., Liepājas Pašvaldības policija ap plkst. 2:30 saņēma informāciju par kādu bērnu, kurš naktī palicis viens pats uz ielas, bez jebkādām iespējām tikt atpakaļ dzīvoklī pēc tam, kad viņa mamma izgājusi ārā no dzīvokļa, iekāpusi mašīnā un aizbraukusi. 

Atstātais, bezpalīdzīgais piecgadīgais puisēns pastāstīja, ka viņi abi ar mammu devušies ciemos. Kamēr pieaugušie sēdējuši virtuvē, viņš citā istabā skatījies multfilmas. Bērns pa logu pamanījis, ka viņa mamma un pārējie pieaugušie ir jau izgājuši ārā, sēžas mašīnā un dodas prom. Puisēns izbīlī par to, ka viņš ir aizmirsts un atstāts viens pats bez jebkāda atbildīgā, steidzies ārā pakaļ mammai, taču viņa jau bija aizbraukusi projām. Dzīvokļu mājas kāpņutelpas durvīm ir kods, kuru bērns nezinājis, kā rezultātā viņš palika ārā naktī, aukstumā viens pats.

Ierodoties Pašvaldības policijai, dzīvoklī neviens pieaugušais netika atrasts, un uz galda atradušās atvērtas vairākas alkohola pudeles.

Pēc atgadījuma tika pieņemts lēmums puisēnu vest uz Valsts policiju, jo nebija neviena atbildīgā, kas varētu parūpēties par bērnu. Ar cerību, ka mamma vēl atgriezīsies, policijas darbinieki vēl uzturējās notikuma vietā, taču vēl plkst. 3:45 dzīvoklī neviens neieradās.

Par notikušo informēti atbildīgie dienesti lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai, ziņo jauns.lv.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment