Publiskots Sanpaulu modes nedēļas laikā mirušā 26 gadus vecā modeļa oficiālais nāves iemesls; ģimene satriekta

FOTO: REX / Vida Press

 

DATI, KO UZRĀDA MEDICĪNISKĀ EKSPERTĪZE

26 gadu laikā, ko nodzīvoja puisis, tā arī netika atklāta sirds kaite, kas gadu gaitā progresēja, izvēršoties par akūtu plaušu tūsku, tas nozīmē, ka plaušās krājās ūdens un tās it kā “noslīka”. Šādu plaušu stāvokli rada akūta kreisās puses sirds mazspēja. Tieši šis bija iemesls, kāpēc jaunietis devās pāragrā nāvē.

Izrādās, ka par medicīniskās ekspertīzes datiem vecāki ir ļoti saniknoti. Kādi tuvi ģimenes avoti portālam “The Sun Online” atklāja, ka ģimene ir satriekta par ekspertīzes noplūdi medijos un par to, ka viņi šo paziņojumu ir uzzinājuši pēdējie. Viņiem nemaz nav bijusi iespēja pašiem šo ziņu publiskot, jo viņiem nav bijis piekļuves konkrētajiem materiāliem.

FOTO: REX / Vida Press

26 gadus vecā modeļa māte Heloisa Kota publiskojusi paziņojumu:

 

“Vēlos izteikt savu nosodījumu par to, ka ziņu portāls G1 ir nopludinājis informāciju par Talesa nāves cēloni. Šīs ziņas pirmajai bija jāuzzina man un citiem Talesa tuvajiem cilvēkiem. Mēs pat nezinām, vai visas šīs ziņas ir patiesas, jo viņu pārstāvošā modeļu aģentūra “MGT Base” mūs vienmēr ir informējusi, ka Talesam nav nekādu sirds slimību, jo visi modeļi tiek regulāri pārbaudīti un tikai tad drīkst strādāt.”

 

Pēc Talesa nāves viņa aģents Rodžerio Kampaneli no “MGT Base” aģentūras policijas darbiniekiem sacīja, ka īsu laiku pirms modelim bija jāiziet uz mēles, viņa veselība tika pārbaudīta. Nekādas slimības, kaites, problēmas netika konstatētas, tāpēc tika dota zaļā gaisma strādāt Sanpaulu modes nedēļā.

 

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment