Rīgā aiztur bērnudārza auklīti, kas lietojusi narkotikas un tirgojusi tās narkomāniem bērnudārza teritorijā

Raidījums “Degpunktā” ziņo par kādu bērnudārza auklīti Rīgā, kas bērnudārza teritorijā tirgojusi narkotikas. Policisti sievieti notvēruši.

Intervijā ar raidījumu, policisti atzina, ka ir bijis ļoti grūti noticēt šādai situācijai. Persona, kas ziņojusi par auklīti, sacīja, ka kādā no Rīgas bērnudārziem, iespējams, notiekot aizdomīgas darbības, jo bērnudārza teritorijā novēroti aizdomīga paskata vīrieši. Ziņotājs izteicās, ka, iespējams, kāda no auklītēm tirgojot nelegālas vielas un pati uz darbu ierodoties narkotisko vielu reibumā.

Pēc saņemtā ziņojuma, likumsargi nekavējoties sāka izmeklēšanu un informācijas patiesuma pārbaudīšanu. Izmeklēšanas laikā tika iegūti pierādījumi gan par to, ka sievieta darbu apmeklē pirms tam lietojusi narkotiskās vielas, gan par to, ka nelegālās vielas viņa izplatot tur par darba vietas teritorijā.

Pēc pierādījumu iegūšanas, policijā nekavējoties sākts kriminālprocess un izmeklēšana, kā rezultātā auklīte un narkotisko vielu piegādātājs tika aizturēti brīdī, kad notika viņu savstarpējais darījums.

Portāls Apollo ziņo, ka šobrīd abas aizturētās personas atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā un tiks lemts par soda piemērošanu.

Ziemeļu iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieks Norberts Trepša raidījumam “Degpunkts” komentēja situāciju:

“Neskatoties uz to, ka operācijā bija nepieciešams iesaistīt pat specvienību, viss noritējis bez lieka trokšņa. Aizdomās turētās aizturētas un roku dzelžos saslēgtas ārpus pirmsskolas izglītības iestādes, un bērniem nav nācies noskatīties asa sižeta filmu cienīgos skatos”.

 

Kriminālpolicijas priekšnieks izteica bažas par bērniem, kuri atradās bērnudārzā brīdī, kad uz teritoriju nāca narkomāni pēc savas kārtējās devas. Visu šo laiku bērni nebija pasargāti.

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment