Rīgā izcēlies asiņains slaktiņš starp jauniešu kompānijām, ticis iesaistīts nazis un vairāki sadurti

FOTO: Ekrānuzņēmums no raidījuma “Degpunktā”

LNT raidījums “Degpunktā” ziņo par kādu atgadījumu Rīgā, Turgeņeva ielā netālu no vietējā Valsts policijas iecirkņa nakts melnumā ceļi krustojās divām jauniešu kompānijām, kuru starpā sācies kautiņš. Tika pielietotas ne tikai dūres, bet arī naži.

Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes pārstāvis Guntis Bērziņš informē, ka izsaukums saņemts plkst. 2:30. Kad likumsargi ieradās Turgeņeva ielā, viņu priekšā pavērās baisa, asiņaina aina – divi no jauniešiem stāvējuši bez virsdrēbēm un vairāki kautiņā iesaistītie sadurti.

Uzreiz tika izsauktas citas patruļas. Uz notikuma vietu nekavējoties ieradās trīs Latgales pārvaldes policijas ekipāžas. Ar nazi ievainotajām personām dūrieni izdarīti ribu apvidū, tāpēc policisti bija nobažījušies, ka skarti arī iekšējie orgāni.

Turpat notikuma vietā tika arī noskaidrots, kurš ir vaininieks – tas bija kāds jauneklis, kurš pēc strīda kopā ar savu draugu apsēdies uz turpat esošajām kāpnītēm, un abi uz notiekošo noskatījušies no malas.

Sarunai virzoties, vaininieks likumsargiem atklājis, gan to, ka cietušajiem uzbrucis ar kabatas nazi, gan to, ka iepriekš pa dienu lietojis marihuānu.

Apreibušo jauniešu stāstījums pinies mezglos. No viņu stāstītā likumsargi tā arī līdz galam nesaprata – kas, ko, kuram un kāpēc. Cik pēc viņu stāstītā vien varējis saprast, ka kompānijas vien satikušās, sakāvušās un bijis ticis iesaistīts nazis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sarmīte Skujiņa informē, ka bijuši 3 ievainotie. Divi no tiem nogādāti mediķu rokās, tiem sniegta palīdzība un nogādāti slimnīcā, bijuši pie samaņas un stabilā stāvoklī, taču trešais cietušais esot atteicies no neatliekamās medicīniskās palīdzības.

Pēc incidenta Valsts policijas Latgales iecirknī ierosināta krimināllieta par tīšu miesas bojājumu nodarīšanu. Pavisam iespējams, ka likumsargi lūgs tiesu aizturēto naža vicinātāju apcietināt. Šobrīd izmeklētāji gaida ārstu atzinumu par to, cik lieli ir uzbrukumā nodarītie miesas bojājumi.

Avots: jauns.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment