Rīgā norisināsies pasākums “Digital Emotions Night”

6.septembrī naktsklubā Studio 69 notiks pasākums“Digital Emotions Night”, informē portals balticevents.info. Pasākuma galvenais viesis būs populārs krievu didžejs Dj Fonarev, kā arī mākslinieki Alexey Sonar un Dj Aleksandrs Nuždin.

Dj Fonarev (Vladimirs Fonarev) kopš 1991 gada aktīvi spēlē klubos un lielos festivālos. 30 gadu laikā paspēja pastrādāt ar tādām zvaigznēm, kā Paul Oakenfold, West Bam, Svan Vath, Paul Van Dyk, John Digweed, Danny Tenaglia, Sasha un daudziem citiem.

“Ja es kādreiz vēlētos no klubu kultūras es uzreiz pasauktu Dj Fonar. Kāpēc? Tāpēc kā viņš saprot ko dara” – komentē dziedātāja Alla Pugačeva.

Viņa muzikāla karjera sakās 80 gadu beigās Maskavā. Fonarev vairāku gadu garumā bija Krievijas labāko didžeju trijnieka topā pēc Dj.ru aptaujām. Māksliniekam ir trīsdesmit albūmi un piecpadsmit singli.

Kopā ar Fonaru uz skatuves spēlēs mūziķis Alexey Sonar – viens no spilgtiem Krievijas klubu industrijas pārstāvjiem, didžejs, producents, Intricate Records lejbla dibinātājs. Šobrīd viņš aizņem vietu progressive-hause un new disko didžeju top-5 pēc PromoDJ versijas.

Dj Aleksandrs Nuždins ka didžejs no paša karjeras sākuma paspēja uzstāties visos labākos Maskavas klubos, kuri tagad jau kļūva par leģendāriem. Tos visus klubus viņš popularizēja no paša sākuma. Aleksandrs kļuva par labako lounge-dj pēc Moscow Lounge Festival viedokļa un viņš bija pirmais no krievu didžejiem, kas strādāja leģendārā Cafe Del Mar Ibicā.

Plašāka informācija par Digital Emotions Night oficiālā organizatoru mājaslapā www.dreamsinvasion.com. Biļetes uz pasākumu ir pieejamas Ticketshop.lv kasē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment