Saruna ar “Cukurfabrik” pārstāvi; atklājas patiesās detaļas par Porziņģa kautiņu

Foto: LM Otero / Associated Press

Kā jau zināms, svētdien, 12.05., pie nesen atklātā kluba “Cukurfabrik” Liepājā noticis incidents kurā iesaistīts basketbolists Kristaps Porziņģis. Video, kurā redzams Porziņģis ar pārsistu aci un saplēstu kreklu, pāršalca internetu. Žurnāls “Vakara Ziņas” ieguvis komentārus par notikušo no  naktskluba pārstāvja.

Naktskluba “Cukurabrik” darbinieks izdevumam pastāstīja:

 

 

“Varu apstiprināt, ka tas notika 12. maija rītā. Tas notika tieši tobrīd, kad klubs vērās ciet. Īsumā pateikšu, ka Kristaps vienkārši tobrīd gāja mājās un viņam uzbruka kriminālai dzīvei pietuvināts cilvēks no slikta rajona Liepājā. Kristaps Porziņģis tika ierauts šajā konfliktā, un tā absolūti nebija viņa apzināta izvēle. Apsargi tur bija un redzēja notikušo no malas. Nemācēšu komentēt, vai informācija ir patiesa par to, ka Kristapam ir salauzta labā roka.”

 

Politiķis Sandis Ģirģens (KPV LV) uzskata, ka konflikts, kurā bija iesaistīts NBA latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, ir bijis “incidents kā incidents”. Politiķis uzskata, ka VP par notikušo reaģējusi adekvāti, ierosinot kriminālprocesu, jo nedz basketbolists, nedz konflikta iniciators nav policijā iesnieguši iesniegumu ar lūgumu sevi atzīt par cietušo. Viņš sacīja:

 

“Policija diezgan operatīvi ir noreaģējusi, uzsākot resorisko pārbaudi. Ir uzsākt kriminālprocess, nevis pret konkrētu personu, bet par faktu. Notiek detalizēta izmeklēšana. Gaidīsim . [..] “Incidents kā incidents. Jāņem vērā tas, ka tajā ir iesaistīts Kristaps Porziņģis – pasaulē populāra persona.”

 

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment