Pēc skandalozā kautiņa, Porziņģis no bandas esot izglābis daudzu Liepājas iedzīvotāju dzīvības

FOTO: Abbie Parr/Getty Images

TV3 ziņām interviju sniedza uzņēmējs Artūrs Butāns, kurš apgalvo, ka pēc svētdien, 12.05., notikušā kautiņa NBA basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis neapzināti izglābis daudzu Liepājas iedzīvotāju dzīvības.

Uzņēmējs, kas vairākus gadus jau ir bijis Liepājas restorānu biznesā zin stāstīt, ka Porziņģa konfliktā iesaistīts ir kāds vīrietis vārdā Fēlikss, kurš ir tā sauktās “Karostas” bandas vadonis. Liepājā klīstot runas, ka Fēlikss aizvadītajā gadā kādā pludmales kafejnīcā sadūris cilvēku.

Paši liepājnieki secina, ka, ja notikuma dienā konkrētajā vietā nebūtu atradies Porziņģis, tad, pavisam iespējams, bez pulsa gulētu apsargs, nevis Latvijas basketbola zvaigznes draugs. Butāns komentēja:

 

“Šis incidents ir pievērsis lielāku uzmanību sistēmai kopumā. Šajā gadījumā “Karostas” grupējums ārā gaidīja apsargu, lai ar viņu izrēķinātos.”

 

Bandas uzbrukumi norisinājušies jau vairākkārt, uzņēmējs pastāsta kādu atgadījumu, kas norisinājies ar kādu viņa kafejnīcas apmeklētāju:

 

“Kādam manas kafejnīcas apmeklētājam mašīnai nolauza antenu ar Latvijas karogu. Kad viņš uzrunāja cilvēkus, kas, viņaprāt, bija to izdarījuši, viņam trijatā uzbruka ar nazi.”

 

Neskatoties uz neskaitāmajiem noziegumiem un huligāniskām darbībām, iepriekš minētā lieta tika izbeigta jau pē diviem mēnešiem, tā arī grupējumam nesaņemot nekādu sodu.

Likumsargi skaidro, ka par pludmales bārā sadurto cilvēku lieta  nodota tālāk prokuratūrā, taču viņi neizpauž, vai dūrējs esot bijusi tā pati persona, kas iesaistīta Porziņģa konfliktā, jo šobrīd par incidentu notiekot kriminālprocess.

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment