Šausminošā video redzams 12 nedēļu vecam mazulim ar līmlenti pielīmēts knupītis

Šajā šausminošajā video redzams, ka kādā Krievijas slimnīcā 12 nedēļu vecam mazulim knupītis ir pielīmēts ar līmlenti. Šokējošā aina liecina, ka bērns gultā acīm redzami ir nemierīgs, kamēr tas kliedz ar zilu, mutei pielīmētu māneklīti.

Šo video nofilmēja kāda satraukta māte ar piebildi: “Cilvēkiem ar vājiem nerviem neskatīties. Šis ir Ingušijas perintālais centrs. Mazulis šobrīd atrodas aukstā palātā bez sildītājiem. Viņa māte nav tuvumā. Māneklis ir nostiprināts ar līmlenti, neskatoties uz to, ka zēnam ir problēmas ar plaušām.”

Lietotāji atstājuši simtiem saniknotu komentāru, taču slimnīca Nzranā, Krievijas mazākajā reģionā Ingušijā, noliedz, ka bērna muti aplīmēja māsiņa vai ārsts. Policija sākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kurš tik ļaunprātīgi izturējies pret mazuli un kāpēc tas nav ātrāk pamanīts. Tiek veikta arī slimnīcas drošības pārbaude.

Laikraksts “Moskovskij Komsomolets” vēstīja, ka šādi izrīkojusies ir zīdaiņa māte, taču to nav apstiprinājuši likumsargi.

Slimnīcas galvenais ārsts sacīja: “Medmāsa bija prom no palātas burtiski trīs līdz piecas minūtes. Tieši šajā mirklī tas notika, notika arī filmēšana. Filmēšana neizraisīja fizisku kaitējumu bērna veselībai, taču tas nodarīja morālu kaitējumu. Tas arī kaitēja perintālās slimnīcas darbiniekiem un šeit esošajiem pacientiem.”

Tiešsaistē cilvēku reakcija bija nikna.

“Nabaga bērns, tikko piedzimis un jau saskāries ar nežēlestību,” teikts vienā komentārā. 

Vēl vienā lasāms: “Es biju tajā slimnīcā ar zīdaini. Es cīnījos ar visiem. Tās bija šausmas.”

Kāds slimnīcas avots ziņoja, ka māte ir kopā ar mazuli katru mirkli, taču video tapšanas brīdī viņa bija aizsteigusies mājās, lai pavadītu kādu brīdi kopā ar savu otro mazo bērnu. Pēdējos gados ir bijuši vairāki gadījumi, kad medmāsas līmē ciet mutes bērniem, kuri daudz raud. Joprojām nav skaidrs, kāds ir bijis motīvs šajā lietā.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Vadjara</cite>

    Mātei kājas aprautu muti piešūtu lai vieglāk elpojas…Żēl maziņo lai veseļojas kopā ar lādzīgiem vecākiem

Leave a Comment