71 gadu vecs vīrietis pieķerts pēc tam, kad seksuāli izmantojis 12 gadīgu meiteni

71 gadu vecu vīrieti pieķer kāds garāmgājējs pēc tam, kad viņš ir seksuāli izmantojis tikai 14 gadus jaunu meiteni.

Video aculiecinieks saka: “Es video publicēšu Facebook, es tikko tevi pieķēru ar novilktām biksēm pie 12 gadīgas meitenes.”

Džons Potss, 71 gadu vecais vīrietis, novilka meiteni no velosipēda un piespieda pie zemes mirklī, kad viņa brauca cauri parkam, pēc tam viņš novilka gan savas, gan meitenes bikses un atkārtoti viņai seksuāli uzbruka.

Vīrieti, kuram ir demence un smadzeņu trauma, apturēja garāmgājēji, kuri dzirdēja šņukstēšanu krūmos, dodoties garām notikuma vietai. Kāda sieviete bija tik norūpējusies, ka apgriezās un steidzās palīgā nelaimīgajam bērnam, kamēr viņa palīdzēja, tikmēr pulciņš vīriešu filmēja pensionāru, vienlaikus pārliecinoties, ka viņš neatstās notikuma vietu, līdz ieradīsies policija.

Aculiecinieka video, kurš tobrīd domāja, ka meitenei ir 14 gadu, strauji izplatījās vietnē Facebook, tajā aculiecinieks sacīja, ka ziņos policijai par notikušo.

Cietusī meitene bija ceļā pie drauga vai radinieka uz mājām mirklī, kad varmāka viņu sagrāba.

Viņa stāstīja policijai: “Viņš piespieda mani iet viņam līdzi. Viņš vilka manu divriteni. Es mēģināju viņu apturēt, bet viņš turpināja.”

Pēc meitenes apakšveļas ekspertīzes pierādījies, ka viņš ir vainīgs, tomēr viņš nevarēja stāties tiesas priekšā, bet tika aizturēts saskaņā ar Garīgās veselības likumu. Zvērinātie atklāja, ka viņš ir izdarījis trīs no četriem iespējamiem noziedzīgajiem nodarījumiem – divus seksuālus uzbrukumus bērnam, kas ir jaunāks par 13 gadiem, un kūdījis bērnu, kurš jaunāks par 13 gadiem, iesaistīties seksuālā darbībā.

Tiesnesis Pols Vatsons teica vainīgajam: “Jums ir tik daudz garīgu traucējumu, ka saskaņā ar Garīgās veselības likuma 37. pantu jūs ir jātur drošā slimnīcā. [..] Pavisam iespējams, ka jūsu stāvoklis ir neatgriezenisks, es arī ieviešu 41. punkta ierobežojumu, lai aizsargātu sabiedrību. Tagad jūs aizvedīs uz slimnīcu un apcietinās, ja vien Iekšlietu ministrija neredzēs iemeslu jūs atbrīvot.”

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment