Sieviete piedzemdēja brīnišķīgu meitenīti, bet esot atteikusies viņu pieņemt. Tad mēs uzzinājām iemeslu…

 

Viņa gulēja slimnīcā 10 dienas, bet šo dienu laikā pie viņas neieradās neviens apmeklētājs. Šo 10 dienu laikā viņa bija viena. Acīm redzot viņa dzīvoja viena un bērna tēvs nezināja par grūtniecību, vai arī viņa nezināja bērna tēvu. Pēc mūsu domām, tas varēja būt iemesls. rakta portāls revlucija.com.

Izlasot šo stāstu, tu sākumā vari tam nemaz nenoticēt. Uz kādu slimnīcu atnāca sieviete stāvoklī. Viņai bija pēdējā grūtniecības nedēļa, un viņa vēlējās gulēt slimnīcā līdz dzemdību brīdim.

Dzemdības jaunajai sievietei sākās nakts laikā, ilga vairākas stundas, un jau pēc kāda laika ārsts paziņoja: “Jums ir maza, brīnišķīga meitenīte”.

Bet pēkšņi viņa paziņoja, ka atsakās no bērna. Sākumā mēs neticējām savām ausīm, bet viņa bija ļoti izlēmīga. No rīta viņa pilnīgi apzināti parakstīja papīrus par atsacīšanos no bērna un tagad mazā meitenīte bija bārene. Un tas viss, neskatoties uz to, ka viņas māte bija dzīvāka par dzīvu.

Lai kā arī medmāsas, ārsti un pat galvenais ārsts nemēģināja viņu pārliecināt, ka bērnu žēl, ka tas kļūs par bāreni un nokļūs patversmē, jaunā sieviete palika nepielūdzama.

Lasi arī: Galvenie paņēmieni bērna nolaupīšanai: ko darīt, lai pasargātu bērnu

Bet viņa atteicās kādā klausīties, un pie izrakstīšanās viņai pajautāja meitenītes tēva numuru.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment