Signe Meirāne atklāj skumju vēsti – tiek slēgts žurnāls un portāls “Četras sezonas”

Žurnāla un portāla “ČETRAS SEZONAS” īpašniece Signe Meirāne savā Facebook.com profilā paziņojusi par izdevuma un portāla “ČETRAS SEZONAS” slēgšanu, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

“Pirms 10 gadiem tapa “ČETRAS SEZONAS”. Ar mazu bērnu pie sāniem, otru vēl puncī, mēs sākām. Pilni spēka, cerību, iedvesmas darīt ko skaistu, labu, iedvesmojošu, tādu, kas nesīs pārmaiņas, liks izgaršot, saprast, padomāt un baudīt dzīvi, sākot no ikdienas vakariņām līdz smalkiem svētkiem un ceļojumiem,” savā facebook profilā raksta Signe.

Signes ticība un spēks bija tik lieli, ka aizēnoja pat Armanda loģiskumu. Signe teikusi: “Es gribu izdarīt ko labu, parādīt, ka katra maltīte, vienkārša vai izplānota, var būt īpaša.” Signe gribēja, lai mainās mūsu ēšanas paradumi uz veselīgākiem, lai cilvēki ierauga jaunas garšas, jaunas kombinācijas, jaunus produktus, lai iedvesmojas. Pārim tas licies iespējams, un viņi sākā un darīja, neskatoties uz to, ka Latvijā esam maz. “Tas bija fantastiski un vienmēr ir bijis, neskatoties ne uz ko,” komentē Signe.

“Ir gājis visādi, reti kad tā viegli, bet apņemšanās bija liela. Tomēr jau divus gadus ik pa laikam domājām par to, vai šo vajag turpināt, jo mūsu Latvijā ir maz un to, kuri mūs mīl, kuri ir ar mums, diemžēl ir mazāk, nekā vajadzētu, lai mēs turpinātu. Biznesa vide ir darījusi savu, un šodien, šajā dienā, es un Armands jums sakām tā – šis posms ir noslēdzies,” ar skumjām raksta par to, ka diemžēl šis posms ir noslēdzies.

“Četras Sezonas” žurnāls un portāls nu ies savu ceļu – paliks atmiņās, uz papīra un garšas kārpiņās. Līdz janvārim sastādītie plāni paliks uz papīra un galvā, izsapņotās foto sesijas sirdī un vīzijās, cilvēki, ar ko kopā piedzīvots, gatavots un apēsts tik daudz, ies savu ceļu.

“Bet, lai kā tas arī būtu, šis ir bijis fantastisks piedzīvojums, kas ļāvis izdarīt daudz, iemācīties vēl vairāk, satikt fantastiskus cilvēkus tepat Latvijā un pasaulē,” ar gandarījumu par paveikto raksta Signe.

Tas ir bijis katras noraudātās asaras, katra sirmā mata, liekās apēstās kalorijas un negulētās stundas vērts. 100%.

Signe raksta, ka šī ir bijusi fantastiska pieredze, vairāk nekā spējusi iztēloties pirms 11 gadiem. Signe arī uzsver lielu paldies visiem tiem lasītājiem, kas bijuši kopā ar žurnālu un portālu gadu, divus, trīs vai visu šo laiku, kas atbalstījuši un novērtējuši to, ko viņi darīja. “Mēs darījām no sirds. Vienmēr. Esmu lepna, ka kopā ar komandu esam izdarījuši tik daudz, ka būs lietas, kas vienmēr paliks daļa no mūsu vēsturiskā mantojuma. Es no sirds gribētu ticēt, ka šajos gados esmu kaut nedaudz jūs iedvesmojusi, ļāvusi atklāt ko jaunu, likusi noticēt, pagatavot ko nezināmu vai aizceļot, kur vēl nav būts,” – raksta Signe Meirāne.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment