Šis ir viens no pēdējiem publiski zināmiem Valtera video pirms viņa nāves; Viņa vārdi ir ļoti spēcīgi

Skumjā ziņa par Valtera Frīdenberga aiziešanu viņsaulē šokējusi teju visu Latviju. Vēl īsi pirms savas nāves Valters ierakstīja video, kurā sniedza ļoti zīmīgu un vērtīgu pamācību, kurā ieklausīties vajadzētu VISIEM.

Tas ir video, kurā Valters ļoti spēcīgi un uzstājīgi aicina vīriešus nebaidīties no dakteriem, un laikus pārbaudīt savu veselību. Valtera balss skan ļoti nosvērti un pārliecinoši. Viņš ir pozitīvs, bet vienlaikus nopietns, jo arī tēma ir nopietna, un kā nekā veselības tēma viņu pašu skāra vistiešākajā veidā…

Interesanti, ka arī vienā no savām pēdējām intervijām mūjziķis pieskarās veselības tēmai. Uz jautājumu, kāds ir viņa veselības stāvoklis un vai viņš gaida analīžu rezultātus, Valters atklāti atbild: Nu, analīžu rezultāti būs jāgaida visu mūžu. Tas ir vairāk nekā skaidrs. Tagad lēnu garu. Es nevaru šobrīd teikt, ka jā, viss ir uz 100 procentiem uzveikts, jo vēl ir lietas, kas jāizdara. [..] (par to vairāk spiežot ŠEIT)!

 

Jau vēstīts, ka pēc cīņas ar smagu slimību 30 gadu vecumā mūžībā devies Latvijā iemīļots mūziķis un Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma “Gudrs, vēl gudrāks” vadītājs Valters Frīdenbergs, vēsta LTV.

Pagājušajā ziemā Valters lūdza sabiedrību palīdzēt viņam finansiāli, lai varētu turpināt ārstēšanos Vācijā. Sabiedrības atsaucība bija liela – daudzi atbalstīja viņu cīņā ar ļaundabīgu audzēju. Neilgi pēc tam mūziķim sāka izmeklējumu ciklu Berlīnes Šaritē klīnikā, lai noteiktu, kāda terapija viņa onkoloģiskajai saslimšanai ir visefektīvākā.

Janvārī Valters pauda optimismu par ārstēšanos, un jau aprīlī viņam bija iespēja atgriezties Latvijā, arī piedalīties LTV raidījuma “Gudrs, vēl gudrāks” filmēšanā.

Lasi arī: Īpašais horoskops – uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

Taču nu, 17.oktobrī, Valters devies aizsaulē. Pēdējais “Gudrs, vēl gudrāks” raidījums, kurā vēl dalībnieki un skatītāji varēja satikt Valteru, bija skatāms oktobrī.

Šķir otru lapu, lai redzētu Valtera video

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment