Smagi slima kundze Salaspilī izdara pašnāvību: “Viņa jau sen teica, ka izleks pa logu. Neviens viņu neaiztika.”

Raidījums “Degpunktā” vēstīja, ka otrdienas, 12.03., rītā izlecot pa daudzdzīvoļu nama kāpņutelpas logu, pašnāvību izdarījusi āda smagi slima sieviete.

12. marta rītā Salaspilī uz kāda deviņstāvu nama kāpņu telpas jumtiņa Skolas ielā vietējie iedzīvotāji pamanījuši guļošu cilvēku. Atklājies, ka šī sieviete esot dzīvojusi 6. stāvā. Viņa sev dzīvību atņēmusi naktī, izlecot pa logu no liela augstuma.

Bija novērojams, ka kāpņutelpā sieviete pat bija nolikusi tepiķīti, lai atsperšanās brīdī viņai neslīdētu kājas.

Kāda šī nama iedzīvotāja stāstīja: “Acīmredzot viņa jau zināja, ka, ja nokritīs sniegā, var arī izdzīvot, tāpēc arī leca uz nojumes. Mazdēls tur dzīvo, vīrs – viņi pat nezināja, pēc tam viņus tikai pamodināja. Slepus, neviens neko nezināja, viņa izdarīja to lietu un viss. Viņa jau sen teica, ka izleks pa logu, ka ir apnicis slimot. Neviens viņu neaiztika.”

Savukārt citi kaimiņi šo situāciju uztver kritiskāk, apgalvojot, ka arī apkārtējie daļēji vainojami šādā iznākumā. Iespējams, ka viņas lēmumu, atvadīties no dzīves, pastiprināja fakts, ka viņai ilgu laiku nebija iespējas tikt svaigā gaisā un droši vien ar to ir bijis grūti samierināties.

Kāda cita kaimiņiene, vārdā Anna, raidījumam stāsta: “Viņa bija veca, smagi slimoja, viss sāpēja, divi insulti, un, lūk, naktī aizgāja, vīrs pateica, ka nedzirdēja. Durvis atvēra un izgāja kāpņu telpā. Es tā saprotu, ka vīrs mēdz iedzert un īpaši nekāda morāla atbalsta viņai nebija. Mazdēls taisījās prom, neviena nebija, smagi viņai bija.”

Policijā par incidentu ir sākts kriminālprocess.

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment