Svinot veikalu tīkla desmit gadu jubileju, AlkOutlet atver jaunu veikalu un organizē pasākumus klientiem

Dzērienu un vīnu veikalu tīkls AlkOutlet, svinot desmit gadu pastāvēšanas jubileju, atver jaunu veikalu Liepājā un piedāvā īpašus jubilejas pasākumus veikalos, priecējot pircējus ar pārsteigumiem un izglītojot par atbildīgu kvalitatīva alkohola patērēšanu.

Desmit gadu laikā AlkOutlet ir kļuvis par Latvijas lielāko dzērienu veikalu tīklu ar vairāk nekā 80 tirdzniecības vietām visā Latvijā.

“AlkOutlet zīmolu radījuši un attīstījuši vietējie uzņēmēji, kam desmit gadu laikā ir izdevies radīt spēcīgu, specializētu veikalu tīklu, kas ir pārstāvēts visos Latvijas reģionos, radot aptuveni 300 darbavietas. Viens no zīmola “AlkOutlet” pamatuzstādījumiem ir piedāvāt klientiem kvalitatīvus, pārbaudītus dzērienus par saprātīgām cenām, veicinot atbildīgu alkohola lietošanu un izglītojot klientus par dzērienu veidiem, to īpašībām, pasniegšanas un baudīšanas kultūru,” stāsta zīmola AlkOutlet pārstāvis Gints Lazdiņš.

G.Lazdiņš norāda “Alkoholisko dzērienu patērēšana Latvijas sabiedrībā ir sensitīva tēma, kas vienmēr raisa plašas diskusijas. Lai mainītu alkoholisko dzērienu lietošanas paradigmu sabiedrībā, veicinot atbildīgu dzērienu patērēšanu, ir būtiski izglītot sabiedrību un attīstīt alkoholisko dzērienu lietošanas kultūru. Tieši tālab, svinot desmit gadu jubileju, saviem klientiem esam sarūpējuši ne tikai īpašas jubilejas cenas, pārsteigumus un dāvanas veikalos, bet arī Latvijā pirmo jauna koncepta tiešsaistes vīna meistarklašu ciklu kopā ar vīnzini, kas sāksies jau 23.septembrī,” stāsta zīmola AlkOutlet pārstāvis Gints Lazdiņš.

10 gadu jubilejas svinību laikā klientus AlkOutlet veikalos gaidīs jubilejas cenas iecienītiem dzērieniem, un septembra piektdienās no 17.00 līdz 19.00 vairākos tīkla veikalos klientus ar kokteiļiem un dāvanām iepriecinās bārmeņi. Svētku programma 9.septembrī notiks Saulkrastu veikalā, 16.septembrī Ķekavas veikalā, savukārt 23.septembrī pasākums priecēs AlkOutlet Rīgā, Ulmaņa gatvē, bet 30.septembrī – Siguldā, Vidus ielā.

Veikalu tīkla AlkOutlet sortimentu veido plašs bezalkoholisko un alkoholisko dzērienu klāsts. Līdztekus populāru zīmolu produktu tirdzniecībai AlkOutlet komanda attīstījusi arī īpaši šim veikalam importētu vīnu un stipro dzērienu sortimentu, ko veikalos apzīmē īpaša cenu zīme “Ekspertu izvēle”. Īpaši AlkOutlet veikalu tīklam importētu dzērienu īpatsvars šobrīd veido gandrīz 15% no veikalos nopērkamo vīnu klāsta. Šī iniciatīva ļāvusi AlkOutlet zīmolam piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem ārvalstīs atzītus un arī pašmāju vīnziņu novērtētus dzērienus, kas pēdējo divu gadu laikā saņēmuši gandrīz 50 medaļas festivālā “Gada vīns”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment