Tamāra Globa paziņo par prognozi septembrim visām zodiaka zīmēm

Gadalaiku maiņa ir lielisks laiks, lai mainītu savu dzīvi uz labo pusi.

 

Svari

Septembris ir Svaru mēnesis un periods, kad racionālais ņem virsroku pār emocionālo. Taču 2022. gadā viss būs nedaudz savādāk. Nākamo 7 mēnešu laikā daudzi cilvēki centīsies atrast savu vietu dzīvē. Jaunatnes pārstāvjiem galvenā loma būs pirmajam rudens mēnesim.

 

Auns

Aunam šajā septembrī ir svarīgi būt komandā, vai tas ir darba vai ģimenes lietas. Blakus cilvēkiem, kuriem uzticaties, jūs varat sasniegt ievērojamus augstumus. Mēnesis jūs iepriecinās ar ceļojumiem un komandējumiem. Šajā laikā Globa iesaka nodarboties ar intelektuālām un praktiskām aktivitātēm.

Tiem, kas dzimuši Auna zīmē, ir jāpievērš īpaša uzmanība saviem ienākumiem un darbam. Septembrī būs daudz iespēju uzlabot savu finansiālo stāvokli. Nepalaidiet garām savu iespēju!

 

Vērsis

Mīlestība un darbs ir tās dzīves jomas, ap kurām septembrī griezīsies Vērša dzīve. Mēģināsiet nopelnīt vairāk naudas, lai ieguldītu kaut ko izdevīgā vai veiktu remontu. Ģimene un draugi jūs atbalstīs visos jūsu centienos. Gaidiet lielu uzmanību un dāvanas.

 

Mēneša beigas būs lielisks laiks pārdomām par bērniņu. Tiem, kam septembra pēdējās dienās gaidāmas dzemdības, ir ļoti paveicies. Dzemdības būs ātras un gludas.

 

Dvīņi

Aktīvais periods Dvīņu dzīvē sākas 2022. gada septembrī. Pēc iespējas vairāk uzmanības veltiet savam darbam, ģimenei un bērniem. Sākot ar mēneša otro pusi, vari droši nodarboties ar sava mājokļa iekārtošanu.

 

Varbūt jūs jau sen esat sapņojis par remontu vai nelielu mēbeļu pārkārtošanu? Tieši tagad!

 

Vēzis

Vēžus šogad sagaida izdevīgs septembris. Darba būs daudz. Tāpēc mēģiniet to paturēt prātā un neuzņemieties vairāk uzdevumu, nekā varat veikt.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kurām 2022. gada rudenī uzsmaidīs finansiāla veiksme

Gatavojieties jaunu paziņu un projektu masai. Daži no tiem var salūzt līdz mēneša beigām. Bet pārējais noteikti būs veiksmīgs.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment