Tamāra Globa paziņo par prognozi septembrim visām zodiaka zīmēm

 

 

Septembra prognoze Lauvai, Jaunavai, Skorpionam un Strēlniekam

 

Lauva

Lauvas šogad septembrī būs aktīvākas nekā jebkad agrāk. Pirmais rudens mēnesis ir labākais laiks jaunu darba projektu uzsākšanai un profesionālo zināšanu pilnveidošanai. Tevi gaida arī patīkamas iepazīšanās un ceļojumi.

 

Tāpat mēģiniet pavadīt vairāk laika ar ģimeni un draugiem. Neaizmirstiet, ka viņi vienmēr jūs atbalstīs un būs blakus, ja jums būs nepieciešama palīdzība.

 

Jaunava

Visu septembri Jaunavas nodarbosies ar materiāliem jautājumiem. Jums ir jāizlemj, kur tērēt naudu un kā to vislabāk ietaupīt. Turiet vēsu galvu, lai nedarītu muļķības. Tas noteiks, kā veiksies nākamie seši mēneši.

 

Neļaujieties piedzīvojumiem apmānīt un uzmanieties no jaunām paziņām. Daži no tiem palīdzēs jums atrisināt finanšu problēmas. Tomēr ir arī cilvēki, no kuriem labāk turēties tālāk. Jaunavas visu septembri būs uzmanības centrā.

 

Skorpions

Skorpioni šomēnes iemācīsies pielāgoties straujajām notikumu izmaiņām apkārt. Septembrī tu sāksi mainīt ne tikai savu, bet arī tuvinieku dzīvi. Pirms nopietnas darbības ir svarīgi nepārdomāt un domāt uz priekšu.

 

Zem šīs uguns zīmes dzimušajiem nav jābaidās lūgt palīdzību. Turklāt radinieki un draugi vienmēr atbalstīs un sniegs praktiskus padomus. Tamāra Globa arī saka, ka Skorpions septembrī var sagaidīt ģimenes papildināšanu: lolotās 2 sloksnes testā vai mājdzīvnieka parādīšanos mājā.

 

Strēlnieks

Septembris Strēlniekiem nebūs viegls. Šis ir periods, kad ir iespējams un nepieciešams veidot tālredzīgus plānus. Tajā pašā laikā iespējami strīdi un nesaskaņas ar mīļajiem un ārpasauli. Gaidiet piedzīvojumus jūsu ceļojumos. Tikšanās ar jūsu dzīves mīlestību ir tepat aiz stūra.

 

Kas sagaida Mežāzis, Ūdensvīrs un Zivis

 

Mežāzis

Darbs, karjeras izaugsme un komandējumi – tas ir tas, kas Mežāžus sagaida septembrī. Globa brīdina, ka tas ir tikai sākums pilnīgi jaunam periodam, kas ilgs vismaz sešus mēnešus.

Šī mēneša beigas būs ļoti ienesīgas. Bet būs cilvēki, kas gribēs tevi maldināt. Turi ausis vaļā!

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, septembris ir lielisks laiks mācīties. Ir pienācis laiks uzlabot savas darba prasmes un iemaņas. Bet neaizmirstiet arī par ģimeni.

Šomēnes kontakts ar ģimeni ir svarīgāks nekā jebkad agrāk. Turklāt šis mēnesis piemērots aktīvām sabiedriskām un sportiskām aktivitātēm.

 

Zivis

Astroloģiskā prognoze septembrim Zivīm pirmām kārtām skar mājokļa jautājumu. Iespējams pārcelties uz jaunu dzīvokli vai remontēt vecajā. Arī šomēnes īpaša uzmanība būs jāpievērš finansēm.

Lasi vēl: 2022. gada rudens būs atslēga uz jaunu dzīvi trim zodiaka zīmēm

Un Zivīm vajadzētu rūpēties par savu ģimeni, radiem un draugiem. Palīdziet viņiem, kā vien varat!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment