“Tas ilgs septiņus gadus”: Vanga prognozēja notikumus Ukrainā 2022. gadā

Pravietes vārdi liek aizdomāties.

 

Aklās zīlnieces Vangas burtiskā prognoze 2022. gadam ir bijību iedvesmojoša. Cilvēki, kuri dzirdēja viņu runājam par notikumiem, kas tika prognozēti ilgi pirms to sākuma. Tajā skaitā par šodienas notikumiem Ukrainā. Pirmajā kanālā viņi runāja par draudīgu pravietojumu, kas piepildās tieši tagad, pēc tam, kad ir pienākusi piecu dūču diena.

gadā korespondents Konstantīns Dolgovs viesojās pie Vangas kopā ar savu vecmāmiņu. Pēc vīrieša teiktā, viņš trīs diena 1993. s gaidījis tikšanos ar zīlnieci un atcerējies katru viņas vārdu. Visu mūžu viņš nesa šādus vārdus: “No kurienes tu nāksi, zeme sajauksies ar asinīm. Šī zeme būs melna. Kaimiņš sit kaimiņu. Nežēlīgs valdnieks valda un smejas par to visu. Tas ilgs 7 gadus. Tad nāks cilvēks un paņems cilvēkus savā aizsardzībā. Un tu skriesi tāpat kā daudzi citi.

 

Dolgovs atzina, ka Vangas vārdus sapratis tikai pēc 21 gada. Un es savām acīm redzēju, kā zeme kļūst melna, kad uz tās krīt asins lāses.

Lasi vēl: “Piecas dvīņu meitenes” – Artamkina piecinieks. Kā meitenes dzīvo pēc 12 gadiem un vai viņu vecāki spēja saglabāt laulību

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment