„Tas viss ir noticis pašsaprotami, es vienkārši vēlos brīvību,” aktiera gaitas Dailes teātrī pārtrauc Intars Rešetins

Ideja par aktiera profesijas atstāšanu Intaru Rešetinu mudina jau vairākus gadus – viņš dažādās intervijās jau bija izteicies par aktiera gaitas pārtraukšanu teātrī, jo zudusi motivācija darboties. Jau aizvadītajā gadā viņš devās pie Dailes teātra direktora Andra Vītola, lai apspriestu viņa turpmākās radošās gaitas, tajās neietilpa darbošanās aktiera profesijā. Jau tad nebija noslēpums, ka viņš nevēlas turpināt darbu teātrī kā aktieris.

Žurnāls “Kas jauns” noskaidroja, ka Inters Rešetins nebūt nav pārvilcis treknu svītru savai aktiera karjerai. Viņš joprojām izskata un pieņem dažādus darba piedāvājumus gan kā režisors, gan kā aktieris, turpinot savu māksliniecisko izaugsmi gan citos teātros, gan TV un kino projektos.

Rešetins, par lēmumu atstāt algoto darbu, izsakās šādi: “Tas viss ir noticis pašsaprotami, es vienkārši vēlos brīvību.” Portāls jauns.lv ziņo, ka stafeti viņš nodevis savai vecākajai meitai Elīza Marija Rešetina (12), kuras pirmā debijas loma bija viņas tēva režisētajā izrādē “Balta vārna melnā krāsā”.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment