49 gadu vecumā sev atņēmis dzīvību The Prodigy vokālists Keits Flints

Foto: Rex

Deju mūzikas leģenda šorīt atrasta mirusi savās mājās Dunmovā, Eseksā. Eseksas policijas preses pārstāvis sacīja: “Mums tika zvanīts ar bažām par kāda vīrieša dzīves apstākļiem kādā adresē Brukhilā, Ziemeļendā, pirmdienā, tieši pēc pulksten 8:10.

Mēs ieradāmies, un diemžēl kāds 49 gadus vecs vīrietis notikuma vietā tika pasludināts par mirušu. Viņa radinieks ir informēts. Nāve netiek uzskatīta par aizdomīgu, un izmeklētājam tiks sagatavota lieta.”

Flinta nāves cēlonis nav oficiāli apstiprināts; tomēr viņa grupas biedrs un draugs Liams Hovlets pavēstījis faniem, ka Kīts atņēmis pats sev dzīvību.

“The Prodigy” ir izdevis paziņojumu: “Ar dziļu šoku un skumjām mēs varam apstiprināt mūsu brāļa un labākā drauga Kīta Flinta nāvi. Patiess pionieris, novators un leģenda. Viņš pietrūks visiem vienmēr. Mēs jums pateicamies par visu iesaistīto personu privātuma ievērošanu šajā laikā.”

Pa to laiku mūzikas cienītāji, dīdžeji un draugi ir izrādījuši cieņu sociālajos medijos. Flints vislabāk pazīstams kā “The Prodigy” vokālists, kurš tiek ieskaitīts kā 90. gados iznākušā lielā ritma žanra pionieris.

Foto: Mick Hutson / Redferns

1996. gadā viņi guva atzinību visā pasaulē ar savu signatūro celiņu dziesmai “Firestarter”, kuras videoklipā Flints parādījās ar mežonīgu matu griezumu. Viņš iedzēdāja arī vokālu dziesmas Breathe celiņam.

“The Prodigy” jaunākais albums “No Tourists”, kura autori ir arī Liams Hovlets un Maksims Rialitijs, tika izdots 2018. gada novembrī. “Need some1” ieraksts, kas tika izdots no albuma, tika atskaņots jūlijā radio stacijā “Radio 1”, bet “We Live Forever”, kurā bija dzirdams Flinta pēdējais vokāls, tika izdots oktobrī.

Viņi tika aicināti uz Londonas SW4 festivālu, kas 24. un 25. augustā notiks Klepemā. Flinta pēdējais priekšnesums ar “The Prodigy” bija 5. februārī, kad deju grupa uzstājās “The Trusts Arena” Oklendā, Jaunzēlandē.

Pēdējos gados Kīts baudīja panākumus kā motociklu sacīkšu komandas “Team Traction Control” īpašnieks un vadītājs, komandai 2015. gadā uzvarot trīs “Man TT” sacīkstēs.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment