Tiesa piespriež 6 gadus cietumā bēdīgi slavenajai Rēzeknes “melnai maģei”

“Melnā maģe” un naudas izkrāpēja saņēmusi smagu sodu par savām noziedzīgajām darbībām, šodien raksta portāls la.lv un laikraksts Latvijas avīze.

Šomēnes notikuši interesanti notikumi Rēzeknē, kur vietējā tiesa  uz 6 gadu cietumsodu notiesājusi 26 gadus jauno rēzeknieti Almazu ­Čubreviču. Sievieti tiesāja par krāpniecību. Sākotnēji viņu tiesāja  par 4 epizodēm, par kurām maksimums varēja piešķirt 3 gadus cietumā, tomēr visu šo notikumu laikā viņa papildus tika tiesāta par vēl citiem nodarījumiem un krāpniecības gadījumiem, par ko kopā viņai iedoti vēl 4 gadu un 5 mēnešu liels sods cietumā. Tādējādi visu kopā daļēji saskaitot, viņai piespriests 6 gadu reāls cietumsods.

 

“Melnā maģe” spriedumu nepārsūdzēja un tagad tas ir stājies spēkā.

Šajā rakstā iztirzāsim, tieši ko šī sieviete sadarīja, un kāpēc viņai piespriests tik smags sods.

 

Krusti no pelniem

Latvija avīze, sīkāk izpētot Almazas darbības, secināja, ka liels krāpniecības talants attiecībā uz cilvēku pārliecināšanu. Mazs piemērs – pērnā gada vasarā Almaza izkrāpusi naudu un dārglietas 10 000 eiro vērtībā no kādas sievietes gados, vārdā Līvija. Satiekot kundzi mājas pagalmā, krāpniece viņu pārliecinājusi, ka upurim uzlikts nāves lāsts, kuru būs iespējams noņemt tikai ar apvārdota un īpaša ūdens palīdzību.

 

Kopumā sievietes tikās vairākas reizes, un tikšanās reizēs Almaza likusi pensionārei skatīties viņas acīs, un uz papīra lapas izveidojusi trīs kristus no pelniem, kuri, pēc viņas stāstītā, ir simboli trīs nāvēm. Tas Līviju pamatīgi pārbiedējis. Jau mirkli vēlāk krāpniece, izmantojot tos pašus pelnus jau attēlojusi naudas summas, kuras vajag samaksāt, lai no lāsta atbrīvotos.

Lasi arī: Kādā Zolitūdes kafejnīcā, visu cilvēku acu priekšā, vīrietis izdara pašnāvību nošaujoties

Pirmajā rituāla reizē Almaza vēl bija “pieticīgāka”, un caur pelniem prasīja 300 eiro. Ar katru nākamo reizi summas pieauga! Pēdējās reizēs summas sasniedza jau 700 eiro, tad 800 eiro un galu galā – 1000 eiro! Pavisam kopā ar šo “metodi” viņa no piekrāptās Līvijas ieguvusi 4950 eiro. Pie tam “melnā maģe” piedraudējusi ar izrēķināšanos, ja nesaņems visus summu! Šādā veidā maģe tika pie vēl 50 eiro, kurus pensionāre viņai nometusi no loga. Savukārt pavisam lielu lomu – 2000 eiro – viņa izkrāpusi no Līvijas, kad sabiedējusi ar viltīgi iemānītiem/paslēptiem pelniem pensionāres guļamistabā.

Paralēli krāpniece ķērās klāt arī Līvijas vērtīgajām mantām, kuras ari bija “jāatbrīvo no burvestībām”!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par Līvijas stātu un citiem upuriem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment