Trīs zodiaka zīmes, kurām 2022. gadā jāizslēdz alkohols no savas dzīves, pretējā gadījumā nokļūstiet nepatikšanās

Astroloģe un Mēness kalendāra speciāliste Tatjana Karpenko uzskata, ka dažiem zodiaka apļa pārstāvjiem alkohols būtu jāizslēdz no savas dzīves. Trīs Zodiaka zīmēm ir jāatsakās no alkohola, pretējā gadījumā tās neizvairīsies no alkohola atkarības, kas novedīs pie bēdīgām sekām.

Zivis patronizē Neptūns, kurš spēj hipnotizēt savas palātas. Pateicoties šai ietekmei, šīs Zīmes pārstāvji var ciest no alkohola un citām nožēlojamām atkarībām. Zivīm patīk dzīvot savā pasaulē, ar ko viņām palīdz alkohols. Tāpēc šīs Zīmes pārstāvjiem labāk būt uzmanīgiem ar alkoholu vai pilnībā atteikties no tiem. Lai atrautos no realitātes, varat nodarboties ar glezniecību, mūziku vai filmām.

Lielisks piemērs Zivīm ar atkarību no alkohola ir Brūss Viliss, kurš ilgu laiku cīnījās ar šo slimību.

 

Vēži ir pakļauti Mēnesim, kas šādiem cilvēkiem piešķir pārmērīgu emocionalitāti. Šīs Zīmes pārstāvji var ļauties jūtu pieplūdumam un atkāpties sevī. Viņi neatšķir vieglu atpūtu un nepārdomātu pārtraukumu, pēc kura nāk skumjas sekas. Astroloģe iesaka Vēžiem nepadoties alkohola kārdinājumam, bet gan apbēdināt savu emocionalitāti un novirzīt to uz citiem.

Tipisks Vēzis ir bēdīgi slavenā Lindsija Loena, kura ne reizi vien atradās klīnikā uz rehabilitāciju.

 

Lasi vēl: RSU sasniegusi līdz šim augstāko rezultātu starptautiskajā reitingā U-Multirank

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment