Uz klaja lauka izveidots vēstījums par godu Donalda Trampa vizītei Lielbritānijā – šāds amizants skats pavērās pa lidmašīnas logu

FOTO: @born_eco/Twitter

Ir godīgi teikt, ka ne visi ir pārāk apmierināti ar Donalda Trampa vizīti Lielbritānijā šonedēļ. Pirms nolaišanās Stansdedas lidostā, ASV prezidents piedzīvojis savu pirmo protestu – no lidmašīnas pavērās skats uz lauka ar masīvu dzimumlocekli, zem kura rakstīts “Oi Tramp”.

Attēlu un vārdus “Oi Tramp” zālē izveidoja Borns Eko. Vakar viņi mikroblogā “Twitter” rakstīja:

 

“Uzmini, kurš šodien ir aizņemts, raidot stīvu vēsti Trampam zem Stanstedas skrejceļa.”

 

Viņi ir arī izveidojuši teikumu “klimata pārmaiņas ir īstas” un polārlāci.

FOTO: @born_eco/Twitter

Londonas centrālajā daļā notiek liela drošības operācija, un tiek slēgti daudzi ceļi ap Vestminsteru, kā arī ir ieradušies tūkstošiem citu policistu no visas valsts.

ASV prezidentu Donaldu Trampu šīs nedēļas vizītes laikā Lielbritānijā pavadīs motocikli un helikopteri.

ASV vēstniecība sacīja, ka papildus drošībai un personālam Trampa kungam un viņa ģimenei pievienosies prezidenta motocikls, ar iesauku “The Beast” (“Nezvērs”), kā arī oficiālais helikopters “Marine One”.

Pēc ierašanās Apvienotajā Karalistē ar Air Force One gaisa spēku starpniecību Tramps, viņa sieva Melānija un viņa ģimene piedalīsies vairākos pasākumos kopā ar premjerministru un karalieni. Prezidenta pēdējā oficiālajā braucienā uz Apvienoto Karalisti tika ziņots, ka Trampa kungu pavadīs 1000 darbinieku.

FOTO: Getty
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment