Vai Mūrnieces publiskās apsūdzības pret Lindenbati beigsies tiesā? Skaistumkonkursu rīkotāja noliedz krāpšanu

FOTO: DELFI.lv

Kā jau iepriekš medijos varēja lasīt par to, ka viesnīcas “Hotel Roma” vadītāja Lindas Mūrniece apsūdz Kristīni Lindenblati – skaistumkonkursa “Mrs/Mis Top of the world” rīkotāju par 3000 eiro liela naudas apmēra neatmaksāšanu par uzturēšanos viesnīcā. Skaistumkonkursa rīkotāja nu ir nolēmusi runāt skaļi, lai izteiktu viedokli par izteiktajām apsūdzībām.

 

“Par nepatiesu ziņu publicēšanu ir paredzēta atbildība personām, kuras publiski izplata apmelojošas ziņas,” izsakās Kristīne.

 

Lindenblate ir vērsusies pie visiem tiem, kas aktīvi iesaistās publiskajā vidē un seko līdzi notikumiem Latvijā, lai pastāvētu par sevi.

5. augustā internetu pāršalca ziņa par bijušās iekšlietu ministres apsūdzībām pret Lindenblati. Izlasot informāciju, ko todien bija sniegusi prese, skaistumkonkursa rīkotāja nebija īpaši patīkami pārsteigta izlasot ko tādu, apgalvojot, ka kampaņa, kas sniegusi šādu informāciju, ir melīga, nekaunīga un sniedzot nepamatotas ziņas.

Lindenblates viedoklis patiešām ir atklāts un tiešs. Viņa atgādina par Mūrnieces laikā piedzīvotajiem skandāliem, kas saistīti ar Latvijas Policijas akadēmijas likvidācijas un ārzemju rēķinus 800 latu apmērā, kuri pēc tam esot bijuši jāatdod pa daļām:

 

“Tagad bez jebkāda juridiskā vai morālā atbildīguma, jaucot terminus un atšķirības starp fizisko un juridisko personu, uzskatot, ka par juridiskas personas saistībām atbild fiziska persona, Linda Mūrniece publiski apgalvo, ka es esmu viņai palikusi parādā un tādējādi jau kļuvusi par krāpnieci.”

 

Kristīne turpina, lai sacītu, ka šāda situācijas būtu jārisina kā erudītiem un sevi cienošiem pieaugušajiem, kā tam ir jābūt biznesa vidē, taču Mūrniece esot egocentriska un ar pārāk lielu pašapziņu, kas traucē situāciju uztvert objektīvi.

 

Nākošajā lappusē lasi, kāds ir Kristīnes “gājiens”

Leave a Comment