Vecmāmiņas Vangas padomi par naudu un veiksmi, kas pierādīti gadu gadiem

Stādiet slimību podā. Interesants dziedināšanas veids, kas pieejams ikvienam

Ja vēlaties, lai jūsu mājās veiksme, savāciet dažas monētas no dažādām valstīm, vienmēr sudraba, un glabājiet tās savās mājās kā talismanu.

Jaunajam mēnesim pārkārtojiet mēbeles mājā. Redzēsi, veiksme neliks gaidīt.

Ja esat kādam stāstījis par savu veiksmi, noteikti trīs reizes sitiet kaut ko no koka un trīs reizes spļaujiet pār kreiso plecu.

No rīta vienmēr izkāpiet no gultas ar labo kāju. Un nekad nemeklējiet otrās kedas, ja pirmās jau ir kājās. Vispirms atrodiet abas kedas un pēc tam uzvelciet tās.

Lai mājā viss būtu kārtībā un neviens ļauns cilvēks nevarētu jums iznest nepatikšanas caur mājas slieksni, virs mājas ieejas pakariet talismanu sakrustotu plūškoka zaru veidā.

Ja nevēlaties zaudēt savu veiksmi, nekad neatstājiet uz galda pusēstus maizes gabalus. Jūs nevarat tos izmest. Vai nu izžāvējiet grauzdiņus, vai pabarojiet putnus.

Vangas padomi naudas piesaistīšanai

Ja vēlies naudu maciņā visu gadu, neesi slinks, Vecgada vakarā pārskaiti visu, kas makā.

Atšķirībā no Jaungada, burvju nakts, pārējā laikā naudu skaitīt, aizņemties var tikai dienas pirmajā pusē. Ja jūs neievērosiet šo noteikumu, nauda netiks atrasta.

Ja kādam uzdāvini maku, noteikti ieliec tur monētu. Tad nauda tiks atrasta gan pie tevis, gan pie tā, kas pieņem dāvanu. Bet, ja iegādājāties sev maku, uzreiz pēc pirkuma ievietojiet tajā kādu zelta lietu. Tātad jūs piešķirsiet pirkumam naudas enerģiju, bagātību.

Jaunajā mēnesī izvelciet naudu no sava maka un parādiet to jaunajam mēnesim. Pēc šī rituāla jūsu makā esošā nauda tiks pievienota katru dienu.

Nekad nelieciet atslēgas vai cepuri uz galda, nesēdieties uz galda un neatstājiet nazi iestrēgušu maizē, pretējā gadījumā jūs neizbēgsit no naudas nepatikšanām.

Nedodiet žēlastību ubagotājiem par naudu, kas jums tika dota mainīt, pērkot maizi vai sāli. Un neatdodiet pēdējo sīkumu, kas palicis makā.

Nekad neritini naudu tūbiņā, neliec uz grīdas somu ar maku un neskaiti naudu krājkasītē, kamēr beidzot grasies to iztērēt.

Nu, tas ir viss Vangas vecmāmiņas padoms. Kļūsti par citu, kas viņus klausās un patiešām dziedina laimīgi un bagātīgi. Atcerieties, ka vairāk nekā puse Vangas pareģojumu piepildījās, taču šos padomus noteikti noteica viņas lielā dzīves pieredze un iekšējais instinkts, ko pārbaudīja gadu gaitā un daudzi cilvēki. Veiksmi!

Lasi vēl: Vai vēlaties uzzināt, kas jūs sagaida nākotnē? Izvēlieties vienu spoguli un vērojiet savu likteni

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment